Slik installerer en drivstofftank i et Geo Metro

Geo Metro er en liten kompakt bil, men Metro håndterer på samme måte som større Geo-modeller. Geo Metro ligner på Chevrolet Sprint samt Chevrolet Metro. Sjekk drivstofftanken for eventuelle sprekker eller korrosjon. Hvis du ser noen skade, installere en ny drivstofftank i 1993-2008 modell Metro. Følg produsentens retningslinjer før du begynner tanken fjerning og installasjon prosess.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen fra bilbatteriet. Reduser drivstofftrykk ved å ta av tanklokket fra drivstofftanken. Bruk en hevert slange for å tømme gjenværende drivstoff i bensinkanne. Sett lokket tilbake på og ta av bakseteputene for å få topp tilgang til bagasjerommet.

2 Koble fra drivstoffpumpe motor kontakten og senderenheten elektriske kontakter på toppen av tanken. Også fjerne ledningsnettet fra drivstofftanken bunnen. Ta av drivstoffledninger og drivstoffslanger. Løsne tank stropp bolter og bensintanken festestroppene. Senk bensintanken i bakken med et gulv jack og en treplate som støtter det.

3 Få en erstatning bensintank fra noen auto forsyne butikkene hvis din nåværende drivstofftanken er for korroderte eller har for mange sprekker. Løft bensintanken tilbake under bagasjerommet. Koble drivstoffslangene og drivstofflufteslangen tilbake i toppen av drivstofftanken. Installer drivstofftanken beholde bolter med en momentnøkkel. Vikle tank festestroppene i området rundt hver ende av tanken.

4 Installer drivstoffdamp slange og slangeklemmer for å holde den på plass. også koble drivstoffreturslangen, drivstoffilter inntaksslangen. Sett slangeklemmer på hver slange for å koble dem bedre til drivstofftanken. Fest ledningsnett tilbake rundt bunnen av drivstofftanken.

5 Koble drivstoffpumpe motor og senderenheten kontaktene til toppen av drivstofftanken. Hell brennstoff tilbake til tanken. Sett den bakre seteputen tilbake på og aktivere bilbatteriet ved å koble den negative batterikabelen. Dekk tanken med drivstoff tank påfyllingslokket.

6 Sjekk bilen for eventuelle drivstofflekkasjer ved å sette et håndkle under for å fange eventuelle lekkasjer. Også inspisere bilen for eventuelle løse ledninger. Starte bilen og la den raskt motoren gå og se etter eventuelle andre lekkasjer. Hvis alt er i orden, kjøre bil som du vanligvis gjør, og nyte din nye drivstofftanken.

Hint

  • Sørg for at området er godt ventilert for å unngå å puste inn drivstoff eller andre bil røyk for lenge. Få en vifte for å bedre sirkulere luften rundt arbeidet plass og holde deg fra å passere ut fra røyk.
  • Forlat aldri bensinkanne åpen fordi drivstoffet kan føre til en mulig brann hvis de beholder søl på en lett antennelig område. Sørg for at bensinkanne er helt stengt før det lagres hvor som helst. Også holde et brannslukningsapparat i nærheten i tilfelle brann.