Slik installerer en drivstofftank i en Pontiac Grand Prix

Pontiac Grand Prix er et rent amerikansk bil, fra sin sjåfør cockpit til sin sedan stylet kroppen. Og den nyere Grand Prix har blitt oppdatert med slike hendige teknologier som nøkkelfri adgang og OnStar service. Til tross for de siste tilleggene, 2002 og nyere Grand Prix modellene fortsatt tillate for sømløs bensintank installasjon.

Bruksanvisning

1 Slå av den negative batteripolen på bilens batteri. Ta av tanklokket og sette inn en snylte slange for å tømme resten av drivstoffet i en gassbeholder.

2 Koble fra alle drivstoffslanger og slanger på og rundt bensintanken. Bruk en skrutrekker til å fjerne tanken skjold, og fjerne tanken stropper rundt tanken. Senk tank i bakken med et gulv jack.

3 Løft den nye drivstofftanken opp under Grand Prix i bagasjerommet med et gulv jack. Koble drivstoffpumpen / måler senderenheten ledninger tilbake til bensintanken. Fest drivstoffpumpen bakken stropp for å holde senderenheten på plass.

4 Koble både drivstofftank festestroppene for å holde drivstofftanken lukke bilens kroppen. Installer drivstofftanken skjoldet på toppen av tanken, sikre den med plast tegnestifter i hver ende av skjoldet. Pass på at tegnestifter er tett i før du går videre.

5 Eksosrøret til venstre for den bakre høyre hjulet. Fest drivstofftilførselen, dampreturledningen og filler halsen slangen til toppen av drivstofftanken. Koble ventilasjonsrørene til toppen iden av drivstofftanken med de andre ledninger og slanger. Plugg i den elektriske kontakten til drivstoffpumpen og drivstoffmåleren senderenheten på forsiden av bensintanken for å aktivere den.

6 Tøm drivstoff fra gassbeholderen inn i drivstofftanken renne. Deretter dekker drivstofftanken med drivstoff tank påfyllingslokket for å gjenopprette drivstofftrykk til Grand Prix. Aktiver bilens batteri ved å plugge inn den negative batteripolen kabel.

7 Sjekk bilen din for eventuelle løse ledninger eller lekkasjer. Hvis det ikke er noen lekkasjer, starte din Pontiac og la den gå i noen minutter. Ta bilen for en kort kjøretur for å teste motoren for å sikre at det er knirkefritt.

Hint

  • Forhindre brannfare ved å holde alle bildeler og drivstoff unna noen varme, ild eller stikkontakter. Slå av alle varmeovner, ovner og elektriske motorer, og holde et tørt pulver brannslukningsapparat i nærheten i tilfelle brann.