Slik installerer en drivstoffilter på en 2001 Lincoln LS

Slik installerer en drivstoffilter på en 2001 Lincoln LS


Bensinfilteret er en viktig del av påfyllingssystemet på en in-line system. Filteret renser drivstoff før slik at det å fortsette videre til motoren. Hvis det har gått en stund siden sist du skiftet ut filteret, kan du legge merke til noen alvorlige problemer med måten bilen din stasjoner, for eksempel motorkraft tap og redusert drivstofforbruk.

Bruksanvisning

1 Parkere Lincoln LS på selv bakken i et godt ventilert sted. Utendørs eller en innkjørsel ville fungere også. Aktiver parkeringsbremsen for å hindre at bilen ruller mens du endrer filteret. Gå rundt til førersiden av bilen og skru av gasskappen fra drivstofftanken. Åpne panseret og koble den negative kabelen fra batteriet.

2 Løft fronten av bilen med en bil jack. Påfør bukker til fronten av bilen for å holde bilen forhøyet. Krype under bilen fra førersiden. Finn drivstoffilteret ved å se ved siden av førersiden hjulbrønn. Man bør være i stand til å identifisere filteret som en sølv eller svart sirkulær beholder montert på rammen rett ved siden av dekkenheten.

3 Legg merke til drivstoffilteret er knyttet til drivstoffledningen via et sett med beslag. Koble quick release beslag fra begge sider av drivstoffilteret. Avhengig av hvor stramt beslagene er tilkoblet, kan det hende du må bruke en flat skrutrekker til å lirke beslag fra hverandre. Hvis du må bruke en flat skrutrekker, press godt, men forsiktig til quick release beslag er frakoblet. Drivstoffledningen skal koble fra filteret etter at inventar har blitt fjernet. Dersom drivstoffledningen er fortsatt koblet til filter på denne tiden, rett og slett ta tak i drivstoff linjen med hendene og trekk den forsiktig bort fra filteret.

4 Fjern drivstoffilteret festeskrue som fester filteret til kjøretøyets ramme med en skiftenøkkel. Sett boltene til side for senere bruk. Skyv filteret ut av monteringsbraketten. Kast den gamle bensinfilter.

5 Monter en ny dieselfilter til monteringsbraketten med et sett med bolter og en skiftenøkkel. Plasser drivstoffledningen med på nyanlegg av drivstoffilteret. Skyv drivstoffledningen til filteret til du hører et hørbart klikk. Fest klemmene over området der drivstoffledningen og drivstoffilteret koble til.

6 Litt heve bilen med en bil jack og fjerne jack stands. Senk bilen til bakken. Trekk gasskappen til drivstofftanken. Koble den negative kabelen til batteriet. Slå bilen på og la den gå på tomgang fra noen minutter å trykkdrivstoffsystemet.

Hint

  • For en 2001 Lincoln LS, prøve å bruke en Az merkevare drivstoffilter med delenummeret FF686.
  • Bruk alltid hansker og beskyttelsesbriller når du utfører vedlikehold på bilen din.
  • Selv når bilen er slått av, er drivstoffilteret sannsynlig å inneholde gass og / eller brannfarlige gasser. Hold åpen ild og tente sigaretter unna.