Slik installerer en Dell Speaker Bar

Slik installerer en Dell Speaker Bar


Dell AX510 Speaker Bar legger et løft av rik, høy lydkvalitet til multimediepresentasjoner, filmer, spill og DVD-avspilling på datamaskinen. Designet for Dell Ultrasharp og P-serien flatskjermer, legger Dell Speaker Bar med et blunk og sperrefunksjon. Du vil være i stand til å installere bar i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Fest høyttaler til skjermen. På baksiden av skjermen monitor Dell, finne de to firkantede kriker hvor høyttaler vil passe. Finn høyttaler barer tilsvarende utstikkende firkantede biter. Klikk på høyttaler inn skjermens sporene til baren er sikker.

2 Koble høyttaleren til datamaskinen. På baksiden av datamaskinen, finne hodetelefonikonet som gjør at lyden skal komme ut av datamaskinen. Finn riktig kabelen som fulgte med høyttaleren bar.

3 Klikk kabelen spiss inn i hodetelefoninngangen hullet på baksiden av skjermen. På baksiden av datamaskinen (ekstern rektangulære boksen), finn grå farget hullet med ikonet for en høyttaler (dette er en innføring symbol, ikke mikrofonen). Koble kabelen til den grå hullet før det er koselig.

4 Koble høyttaleren til adapteren. Plugg adapteren inn i en stikkontakt. Den andre enden av kabelen som har en rørformet hull. Monter høyttalerkabel (koblet til skjermen) inn i dette hullet. Skjermen og datamaskinen er nå festet til en vegg strømkilde.

5 Slå på høyttaleren. På siden av dataskjermen, rotere knott som styrer volumet. Drei det med urviseren til den klikker på og deretter øker lyd.

6 Hvis du bruker hodetelefoner, kobler hodetelefonene til høyttaleren bar. Når høyttaler er tilkoblet og produsere lyd, koble hodetelefonene til høyttaleren bar. En hode ikonet vil du se det tilsvarende hullet. Høyttaleren bar vil gi deg høy kvalitet lyd i hodetelefonene.

Hint

  • Når du ikke bruker hodetelefonene, koble dem fra. Høyttaleren bar også fungerer uavhengig av hverandre.