Slik installerer en Break Away Slå på tilhengeren

En pause vekk bryteren er utformet for å aktivere en tilhengerens bremser hvis den ved et uhell løsner fra stry kjøretøy. Hvis tilhengeren skiller fra kjøretøyet, en snor turer en bryter som energiserer et batteri på tilhengeren, som i sin tur i inngrep med tilhengerbrems. Montering og kabling en pause vekk bryteren er grei og er gjort med noen vanlige verktøy. Med de riktige instruksjonene kan du med hell installere bryteren i en ettermiddag.

Bruksanvisning

1 Finn et sted for pause slå på jack innlegg hvor ledninger og batteripakken ikke blir hindret.

2 Bor en 9/32-inch hull gjennom jack innlegg hvor du har tenkt å montere pause vekk bryteren. Sett monteringshullet hylse inn i hullet bare bores.

3 Fest pause bryteren, med presisere overfor tauing kjøretøy, jack innlegget gjennom monteringshullet ermet med den vedlagte bolten, låsemutteren og skiven. Ikke stram boltene slik at bryteren kan fritt pivot.

4 Monter batteripakken på tilhengeren rammen ved å bore de medfølgende skruene gjennom monteringshullene rundt batteripakken.

5 Koble en ledning fra baksiden av avbrekk bytte til en av batteripolene. Bruk wire cutters å fjerne isolasjon for å avdekke mer tråd om nødvendig. Kople den ene av de tilhengerbrems tilførselsledningene til den andre pol.

6 Koble den siste pause bytte ledningen til den gjenværende trailer bremsevaieren ved å vri de nakne endene sammen. Bruk avbitertang for å avdekke mer tråd om nødvendig. Pakk de tilkoblede ledninger med elektrisk tape.

7 Fest karabinkrok til den strukturelle rammen av tauing kjøretøy, ikke trekkrok. Hekt snoren som er koblet til de nøyaktige på pause traileren til karabinkrok.

Hint

  • Tillat nok lengde for ledningene å imøtekomme strekk i svinger. De bør ikke være tett når tilhengeren og trekkvognen er direkte i linje, men ikke så slakk at de er i berøring med bakken.
  • Test pause slå flere ganger før du tar trailer på veien ved å trekke de nøyaktige snoren ut av utbryter bryteren og gjør at tilhengeren bremser engasjere.