Slik installerer en Blaupunkt

Blaupunkt gjør en rekke bilstereokomponenter for hvert nivå av forbrukeren. Bileiere som ønsker å erstatte deres fabrikk stereoanlegg med en ettermarkedet Blaupunkt enheten kan velge mellom flere kompatible modeller. Når du har valgt hovedenheten til å passe dine behov, kjøpe de nødvendige adaptere for å koble dekk til bilen din. Du kan velge å ha installasjonen håndteres av en profesjonell bil lyd tekniker, eller du kan spare penger ved å installere det selv.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på bilen for å få tilgang til batterikablene. Fjern den negative batterikabelen fra den negative batteripolen for å forhindre kortslutning i det elektriske systemet under installasjonen. Angi kabel til side og bevege seg på innsiden av kjøretøyet.

2 Fjern fabrikken stereo dekk hvis du ikke allerede har gjort det. Sjekk bilen repair manual for prosedyrer som er spesifikke for fjerning av bilens hovedenhet. Koble antennekabelen og stereo ledningskontakter fra baksiden av stereo enhet. Sett dekk til side.

3 Skyv Blaupunkt stereo installasjon ermet i bilens stereo dock mens du trekker stereo ledninger og antennekablene gjennom hylsen. Skyv hylsen helt inn i dokken, og brett metalltappene inne i ermet utover med en flat skrutrekker.

4 Plugg stereoledningskontakter i ledningsnettet adapter fører. Adapteren gjør det mulig å koble ulike bilenes stereo ledninger til utgangene på baksiden av den nye stereo.

5 Koble ledningsnettet adapter bly kontakter til uttak på høyre side av Blaupunkt bakpanel. Sett antennekabelen ledelsen inn FM-antenneinngangen på nedre venstre hjørne på baksiden av stereo.

6 Skyv enheten inn i installasjonen ermet til det låses på plass. Du vil høre hørbare "klikk" når stereo er helt på plass i bilens dashbord stereo dock. Bytt dashbordet paneler og andre deler som ble fjernet for å ta ut fabrikken stereo. Se reparasjonshåndbok for trinn spesifikke for kjøretøyet. Gå tilbake til bilens motorrom.

7 Bytt ut den negative batterikabelklemmen på den negative batteripolen. Stram bolten på kabelens klemme med en skiftenøkkel eller tang, og lukk panseret.