Slik installerer en bilstereo i en Nissan Frontier

Slik installerer en bilstereo i en Nissan Frontier


Nissan Frontier (internt kjent som D22 og D40 serie lastebiler på Nissan) har vært i produksjon siden 1997. Siden den første modellen, linjen har gjennomgått inkrementelle tilpasninger, flytte fra et rent nyttekjøretøy til et merke som oppfyller behovene til forbrukere for daglig pendling. Disse endringene har produsert et vell av stereo alternativer å velge. Nissan Frontier eiere kan ha en ny stereo installeres av en forhandler tekniker, en bilstereo tekniker på en ettermarkedet butikk, eller de kan gjøre det selv for en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på Nissan lastebil og koble jordingskabelen fra batteriets minuskabel. Fjern den negative batteripolen dekselet og løsne bolten på kabelens klemme med en skiftenøkkel. Flytt kabelen bort fra ledelsen innlegget og erstatt den dekker for å hindre ny tilkobling under installasjonen.

2 Samle stereo ledningene fra stereo montering dock, tidligere koblet til fabrikken stereo. Koble ledningene til et ledningsnett adapter.

3 Skyv den nye stereo inn i det øvre sporet på stereo festebraketten. Installer de to skruene på hver side av braketten for å feste stereo i sporet med en stjerneskrutrekker. (The stereo vil komme med skruer hvis skruene som ble fjernet fra fabrikken stereo ikke passer.)

4 Koble ledningsnettet adapter fører til baksiden av ettermarkedet stereo. Plugg antennekabelen inn i FM stereo antenne uttak på baksiden av den nye radio.

5 Skyv hele stereofestebrakett inn i den ledige stereo montering dock av Nissan Frontier.

6 Legg plast dash trim panel rundt stereo og askebeger og trykk godt rundt omkretsen til det låses på plass.

7 Sett på plass de to skruene fjernet fra forrige stereo til nedre kant av askebeger rommet med Phillips skrutrekker. Bytt ut askebegeret inn i sporet.

8 Plasser jordingskabelklemmen på den negative batteripolen bly innlegg. Stram klemmen til innlegget med skiftenøkkel og plassere den svarte gummidekselet over terminalen.