Slik installerer en bilstereo i en Chevy Cavalier

Chevy Cavalier - og Pontiac Sunfire - er utstyrt med fabrikkmontert AM / FM stereo med single-disc CD-spiller. Aksje stereoanlegg er i stand til å gi nok signal strøm til bilens fabrikk høyttalere. Cavalier eiere som ønsker en høyere ytelse fra sin bil lydsystem kan velge å oppgradere sine stereo med en ettermarkedet enhet. Ettermarkedet stereoanlegg vil gi en mer kraftig signal, noe som vil føre til en klarere og mer kraftig lydanlegg, samt gi bedre kontroll for eventuelle eksterne komponenter som kan inngå i stereoanlegget.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på Cavalier å få tilgang til jordingskabelen. Jordingskabelen er den sorte ledningen som kobler den negative batteripolen til rammen av kjøretøyet. Løsne kabelen klemmen med skiftenøkkelen og flytte den fra Chevy negative batteripolen. Flytt til innsiden av Cavalier.

2 Lirk panelene fra sidene av hoved dashbord panel med en flat skrutrekker eller trim fjerning panel verktøyet. Skru de to 10 mm bolter skjult bak paneler med en stikkontakt og mutter stasjonen.

3 Åpne hanskeboksen. Fjern de to skruene som ligger på venstre side av rommet med en Phillips-skrutrekker.

4 Fjern midt dash panel på toppen av dashbordet, med en flat verktøy. Fjern de to 10 mm bolter bak panelet.

5 Ta tak i hovedinstrumentpanelet på førersiden hjørne og trekk den bort fra dashbordet.

6 Fjern skruene langs den øvre kanten av stereo braketten. Ta tak i øvre kant av trim panel i midten av dashbordet. Trekk panelet bort fra stereoenheten.

7 Fjern de 7 mm boltskruene på hver side av stereo braketten med en stikkontakt og mutter stasjonen.

8 Trekk stereo rett fra bilens stereo dock og koble fra ledningskontakter fra uttakene på radioens bakside. Trekk de to plastledningskontakter og svarte antennekabelen fra baksiden av fabrikken radio.

9 Skyv GM stereo installasjon kit frontplaten adapter i stereo montering dock. Skyv adapteren inn i åpningen til den klikker på plass.

10 Plugg Cavaliers stereoledningskontakter til de tilsvarende leder av ledningsnettet adapter. Adapteren vil ha plast fargekodede ledningskontakter for å vise hvor de aktuelle ledningsforbindelsene bør gjøres.

11 Koble ledningsnettet adapter fører til at uttak på baksiden av den nye stereo. Plugg fører til uttak via plastfargekodede kontakter.

12 Plugg Cavalier antenne kabelen inn i GM antenne adapter. Plugg adapteren i stikkontakten på baksiden av den nye stereo merket "FM-antenne."

1. 3 Skyv den nye stereo inn i frontplaten adapter til den låses på plass.

14 Bytt ut de 7 mm bolt skruene på sidene av stereo. Plasser stereo montering trim panel over midten av dashbordet og skru inn de tre skruene like over panelet med Phillips-skrutrekker.

15 Juster hoved dash panel på Cavalier dashbord. Skru inn de to skruene på venstre side av hansken-box. Bytt ut de to boltene i kamrene i hver ende av dashbordet med en 10 mm pipe og stasjonen. Trykk på den lille trimme paneler til sidene av dashbordet til de klikker på plass. Flytt til batteriet.

16 Plasser jordingskabelen klemmen rundt Cavalier negative batteripolen. Stram kabelens klemmen med skiftenøkkelen og lukk panseret.