Slik installerer en Bilstereo Equalizer

Den equalizer er installert med en bilstereo stereoanlegg for å kontrollere de ulike frekvensbånd. Du trenger ikke å prøve å justere lyden for hver annen bandets musikk du putter i CD-spilleren. Denne enheten tar seg av det. Med noen få elementer og litt tid, kan du installere denne enheten selv.

Bruksanvisning

1 Bestem hvor du vil plassere equalizer. Hvis du velger dashbordet for å sette den på, må du kanskje lage en tilpasset holder for det.

2 Føre installasjonen bilens stereoanlegg. Når du er ferdig, ta en 16-gauge og koble den opp til makt "in" sted på panelet av sikringer. Du må kanskje lage et hull hvis du ikke kan løsne skruen som er nær utligning. Når du plasserer ledningen der, sette skruen tilbake på plass.

3 Ta ut stereo hovedenheten og ta av taket av enden av ledningen som er å slå på stereoen hovedenheten. Bruk en enda lengre ledning som vil koble stereo og equalizeren. Ta av belegget ved enden av denne ledningen. Bruk svart tape til å feste dem sammen; Dette bidrar til å hindre en driftsstans.

4 Relé ledningen som slår på systemet. Dette vil gå fra enheten til equalizeren. Knytte dette ned med hva du anser som passende. Nå hekte RCA kablene til instrumentbordet til preamp uttak. Bruk svart tape for å feste kablene å sikre at de ikke vil prøve å spre fra hverandre. Relay kablene inni dashbordet til equalizer sin viker.

5 Sett sammen equalizer og forsterkeren. Bruk RCA-kabler for dette. Kjør kablene fra utsalgssteder i forsterkeren til equalizer sin viker.

6 Fullfør sikring av alle ledninger og kabler; husk å kvittere fungerer riktig. Hvis det er, plassere instrumentbordet tilbake til sin plass.

Hint

  • Spør om garantier på equalizeren.
  • Slå av all strøm til bilen før du prøver å installere equalizer. Dette bidrar til å forebygge skader og skader på utstyret.
  • Ta andre nødvendige forholdsregler når du arbeider med elektronikk. Dette er for å hindre skade på deg selv og de rundt deg, og for å forhindre skade på utstyret.