Slik installerer en bil CD Stacker

En CD-veksler eller CD stabler er en praktisk måte å lytte til musikk i bilen. CD stabler kan du sette flere plater i en veksler og kontroll som plate du lytte til uten å måtte søke etter plater mens du tar øynene bort fra veien. For best lydkvalitet og brukervennlighet, er det viktig at du kjøper en kortstokk med CD stacker kompatibilitet. På denne måten vil du få en direkte tilkobling for CD-lydkvalitet, vil alle kontrollene for skift være rett på dekk og installere vil bli enklere.

Bruksanvisning

1 Finn et sted å montere veksler. Under forsetet er mest praktisk for både tilgang til changer og installere. Hvis det ikke er plass under setet, vil stammen gjøre det bra. Alle skiftere kommer med justerbare mounts som vil tillate deg å installere changer horisontalt eller vertikalt.

2 Kjør strømkabelen for den veksler fra det stedet du valgte på dashbordet. Hvis du monterer under setet, kjører kabelen under bilens teppe vil skjule kabelen. Hvis du monterer veksleren inne i bagasjerommet, de fleste biler har et hull eller en sprekk du kan kjøre kabelen gjennom. Hvis ikke, vil du ønsker å bore et hull fra bagasjerommet til baksetet, og deretter kjøre kabelen under teppet. Ikke kjør kabelen utenfor bilen. Kjør kabelen hele veien fra den veksler til baksiden av dekk.

3 Hekt bilens negative (svart) batteriledningen fra batteriet. Når du installerer bilstereo utstyr, alltid hekte batteriet for å unngå kortslutning.

4 Fjern dekk og sett CD-veksleren er kabelen bak. Changer kontrollkabler har makt og signalet i en kabel med en DIN plugg på enden. Plugg kabelen på baksiden av dekket. Det er bare ett sted DIN pluggen vil passe.

5 Re-installere dekk.

6 Koble kabelen til changer.

7 Re-koble batteriets minuskabel til batteriet og teste systemet.

Hint

  • Når finne et sted å montere veksler, sørg for at du vil ha plass til å kjøre kabelen.