Slik installerer en bil alarm i en Toyota Tacoma

De fleste sen-modellen Toyota Tacoma lastebiler har en fabrikk alarm installert, men eldre modeller er klare for nye alarmer. Installere en bil alarm i Toyota Tacoma krever kjennskap til bilen elektriske systemer og riktig koblingsskjema. Installere alarm på en Toyota Tacoma tar litt tålmodighet og om to timer.

Bruksanvisning

1 Les alarmen monteringsanvisningen nøye og identifisere alle komponentene og tilkoblinger. Åpne panseret og fjern den positive batterikabelen fra terminalen.

2 Finn et godt synlig sted for LED lys og bore et hull. Smekk LED på plass og kjøre wire under Tacoma er dashbordet. Finn strøm låsen stafetten, hvis Toyota truck er utstyrt slik og koble alarmen lås modulen.

3 Installer støtsensoren i henhold til produsentens anbefaling. Identifiser starteren wire i tenningen selen og fest starten deaktivere stafetten.

4 Koble alarmen strømledningen til den positive batterikabelen og kjøre den langs brannmuren til førersiden. Monter alarm sirene i et åpent område, vendt mot motoren for å begrense vannkontakten når du kjører. Mate kraft og sirene ledninger gjennom brannmuren ved hjelp av en eksisterende hull eller ved å bore en ny.

5 Fest alle ledningene til alarmen kontrollmodulen og sikre modulen så langt inn i dashbordet som mulig. Koble den positive batterikabelen og teste alarmen. Juster følsomheten hvis ønskelig og fest løse ledninger med zip bånd.

Hint

  • Prøv aldri å installere en bil alarm hvis du ikke fullt ut forstår elektronikk og tilkoblinger som kreves.