Slik installerer en Bell expressvu Dish

Slik installerer en Bell expressvu Dish


Selv gigantiske, verksted fyller parabolantenner fortsatt prikken noen egenskaper i kanadiske byer, parabolantenner nå kommet i mye mindre størrelser. Bell expressvu retter (nå kalt BellTV) er små parabolantenner som mottar digitale signaler fra Echostar rekke satellitter. Med høy kvalitet bilder og mange kanaler, satellitt-systemer er store konkurrenter til kabel-TV og kan installeres der det ikke er kabel-tjenesten. Installere en Bell expressvu parabolen er en komplisert jobb, men gjennomførbart for de fleste huseiere litt forberedelser med.

Bruksanvisning

1 Få satellitt koordinater for byen eller byen fra listene i instruksjonsboken og skrive dem ned.

2 Finn et nettsted for parabolen. Du trenger en uhindret utsikt over den sørlige himmelen, som expressvu satellitter går i bane over ekvator. Retten kan monteres på en murstein eller slagg blokk vegg, på tre ytterkledning eller terrassebord eller på en frittstående stang.

3 Monter antennemasten og fest den på ditt valgte sted. Du må bore fire hull i overflaten som er festet til og sette boltene som fulgte med monteringsenhet. Sørg for å bore inn i murstein, ikke mørtelen mellom mursteinene, hvis du fester til en vegg. Stram mutterne delvis på hver bolt, så se etter nivå. Antennemasten må være helt i vater. Bruk et vater for å sjekke det flere ganger som du strammer ned mutterne på hver bolt.

4 Monter parabolen på bakken. Følg instruksjonene i installasjonsveiledningen til bolt sammen antenne, mottaker arm og tilt montering. Tilt sammenstilling inneholder bolter som kan løsnes for å tillate justering av antennen til vinkler som er angitt på sidene av sammenstillingen. Bruk disse merkene til å justere tilt, høyde og azimuth av parabolen å matche tallene du skrev ned fra bruksanvisningen.

5 Monter parabolen på toppen av antennemasten og stram boltene.

6 Jorde fatet. Kjør en bart kobbertråd fra fatet, ned siden av huset, og til en jordings boks festet til en kaldtvannsrøret inn i huset (ikke en gass eller olje linje). Dette vil spre noen lynnedslag i bakken i stedet for inn dine elektronikk.

7 Installer mottakeren ved enden av mottakeren armen ved hjelp av bolter som leveres med settet.

8 Koble mottakeren på armen til set-top-boks med koaksialkabel. Kjør kabelen ned fatet arm, ned siden av huset, og inn i huset på et passende inngangspunkt. Du må kanskje bore gjennom en vegg for å få kabelen i. Koble den andre enden av kabelen til koaksial inngang på set-top-boks.

9 Koble set-top-boksen til TV ved hjelp av røde, hvite og gule komposittkabler. Slå på boksen og TV.

10 Trykk på "Meny" -knappen, velg deretter "System Setup" og "installasjon." Velg "Point oppvask og signalstyrke." Skriv inn transpondernummer fra din manual på den resulterende skjermen, og du vil se en signalstyrkemåler.

11 Klatre tilbake til antennen og justere parabolen i små trinn. Har noen ringe ut resultatene av trekk på signal meter. Holde justere parabolen til signalstyrkemåleren viser grønt og sier "Locked expressvu." Dette indikerer at signalet er sterkt nok til å se på.

12 Stram alle boltene på tilt montering og klatre ned. Din expressvu systemet er nå installert.