Slik installerer en Beehive oljefilter

Slik installerer en Beehive oljefilter


Mange gamle biler bruker en utdatert type olje filter kjent som "Beehive" oljefilter. Oppkalt etter sin sylindriske, foret form, Beehive oljefilter har en enkel design og konstruksjon som er ettertraktet av klassiske bilen entusiaster for sin vintage look. Enten du installerer en ny Beehive filter eller bytte ut en gammel en, er en noen spesial verktøy og teknikker som kreves for riktig montering. Med disse elementene, kan du skal installere en Beehive oljefilter.

Bruksanvisning

1 Marker ønsket plassering av Beehive oljefilteret mot bilens brannmur med et hvitt fett blyant. Brannmuren er stor vertikal plate som skiller motorrommet fra passasjerområdet. Plasseringen må være på samme side som olje sending, som vanligvis er førersiden. Hvis motoren er utstyrt med en innebygget festebrakett, bikube oljefilter kan være festet til denne ved hjelp av de eksisterende skruene og strammet til med en skiftenøkkel.

2 Hold Beehive oljefilter monteringsbraketten mot ønsket sted på brannmuren, og merk skruehullene mot brannmuren med et hvitt fett blyant.

3 Kjør skruene som følger med monteringsbrakett gjennom screwholes i monteringsbraketten og inn i brannmuren med en drill og driver litt.

4 Fest Beehive oljefilter til monteringsbraketten. Med noen modeller kan dette gjøres ved å skyve den på plass og stramme ned den medfølgende klemmen, med andre modeller må det være skrudd på monteringsbraketten med de medfølgende skruene med en drill og driver litt.

5 Skru på en oljefilter linje fra motorens olje sende til oljeinnløpsventilen på Beehive oljefilter. Innløpsventilen på en bikube oljefilter er vanligvis på bunnen av enheten, og noen ganger på motsatt side av oljeutløpsventilen. Stram endene med en skiftenøkkel.

6 Skru på en oljefilter linje fra Beehive oljefilterets utløpsventilen til motorens bunnpanne inntaksventilen. Bikube oljefilterets utløpsventil er vanligvis plassert på den siden av filteret. Stram endene av linjen med en skiftenøkkel.