Slik installerer en bakre støtfanger

Bakre støtfangeren er enkel å installere i de fleste tilfeller. Installere en bakre støtfanger på en lastebil eller SUV er mindre komplisert enn å installere en bakre støtfanger på en bil eller crossover kjøretøy. Lastebiler og SUVer har enkle stål støtfangere, fordi de kan brukes til tauing. Biler og crossovers har støtfangere av plast som passer flyten og utformingen av kjøretøyet. Installere bakre støtfangeren kan vanligvis gjøres på mindre enn en time, ved hjelp av noen vanlige verktøy.

Bruksanvisning

Steel lastebil eller SUV Rear Bumper

1 Ha en venn holde støtfangeren opp til den bakre del av kjøretøyet, slik at de to metallbraketter på støtfangeren kommer til rammen under bilen. Det er hull i rammen og gjennom metallbrakettene for å imøtekomme bolter.

2 Linje hullene opp slik at du kan plassere en bolt gjennom hver enkelt. Plasser en mutter på enden av bolten når det passer gjennom hullet. Stram mutteren og har din venn slipp på støtfangeren.

3 Bruk en skralle og socket til stram muttere og bolter. På lastebil og SUV støtfangere, de fleste av boltene er minst 12 mm eller 14 mm i størrelse.

Bil og Crossover bakre støtfangeren

4 Åpne bagasjerommet eller luke dør. Plasser støtfangeren på baksiden av kjøretøyet. Avhengig av størrelsen på støtfangeren, må du kanskje noen til å holde den på plass mens du installerer og stram de første boltene.

5 Finn hullene langs toppen av støtfangeren og sett dem på linje med de tilsvarende hullene på kjøretøyet. Sett inn og stram de små bolter, vanligvis 8 millimeter til 10 millimeter i størrelse, med en skralle og socket. Disse boltene finnes vanligvis langs innsiden av støtfangeren, så du er nødt til å få under bilen.

6 Se bak bakhjulene for en rekke små hull i støtfangeren som er på linje med en rekke hull på kanten av bakskjermen. Installer og stram Phillips skruene inn i disse hullene på hver side av kjøretøyet.