Slik installerer en Amp Uten RCA Jacks

Slik installerer en Amp Uten RCA Jacks


Installere en forsterker i bilens lydsystem kan virke overveldende, men å installere en uten RCA-kontakter kan være direkte intimidating.Older systemer mangler vanligvis RCA-kontakter, men bare fordi du har en eldre system betyr ikke at du ikke kan legge til en forsterker for ekstra kraft til presse dine høyttalere eller subwoofere. Før du begynner installeringen, er det viktig at du sørge for at forsterkeren du har valgt er i stand til å akseptere høyttaler eller linjenivå tilkoblinger. Du vil også være lurt å bekrefte at RMS makt amp er mindre enn eller lik RMS-effekt av høyttalerne. Når du har dobbeltsjekket disse tingene, er du klar til å begynne.

Bruksanvisning

Slik installerer en Amp uten RCA Jacks

1 Bestem en ideell beliggenhet for din amp inne i hytta eller bagasjerommet på bilen. Du kan montere den på baksiden av et sete, på sideveggen, på baksiden av subwooferen boksen eller på gulvet i bagasjerommet bort fra eventuelle løse gjenstander som kan skade forsterkeren ved å skifte når bilen beveger seg.

2 Koble minuspolen på bilens batteri for sikkerhets skyld.

3 Åpne amp ledningsnett kit, som inneholder alle ledninger du trenger for å koble opp din amp. Du må koble den lange, røde kabelen til plusspolen på batteriet. Denne røde strømledningen bør være tykkere enn din høyttaler ledning - typisk 8-gauge fungerer fint.

4 Kjør positive ledningen tilbake mot hytta av bilen, unngå varmekilder og områder som sannsynligvis vil bli tilsølt med vann når du kjører i dårlig vær.

5 Kjør den andre kabel gjennom ilden veggen, ved hjelp av en gummigjennomføringen hvis det virker sannsynlig det isolerte ledninger kan oppstå skarpe metall.

6 Kjør alle kablene under teppet til hvor forsterkeren er plassert.

7 Hook opp både positive og negative kabler til forsterkeren og finne en jordingspunkt innen rekkevidde av den negative kabelen. Du kan koble jordledningen til noen sikker metall stykke på rammen av bilen som ikke har maling på den. Ofte kan du finne en mutter / bolt bak bagasjerommet er tepper som vil fungere perfekt.

8 Kjør høyttaler ledning fra utgangene, som ligger på baksiden av hovedenheten, til forsterkeren, være sikker på lyden ledninger kjøre på motsatt side av bilen fra strømledningene. Ellers kan du høre statisk forstyrrelse gjennom høyttalerne.

9 Kjør høyttaler ledning fra høyttalerutgangene på forsterkeren til hver høyttaler eller subwoofer du ønsker å bli drevet av forsterkeren.

10 Koble høyttalerne til høyttalerkablene ved hjelp av elektriske tape eller ledning nøtter.

Hint

  • Hvis den røde kabelen allerede har en sikring på den, sørg for at sikringen forblir i motorrommet. Ingen ønsker en sikring i kabinen sin car.If etter tilkobling av høyttalerne du hører forvrengning, bare justere ledningene til du får den beste lyden quality.If det er ingen jordingspunkt tilgjengelig for den negative kabelen, kan du lage din egen ved å bore et hull i gulvet, men være helt sikker på hva som er på den andre siden.
  • Ikke plasser amp i en posisjon som ville kreve det å være dekket av tepper, da dette er en ekstrem brannfare.