Slik installerer en Amp i en 1999 Ford F150

Slik installerer en Amp i en 1999 Ford F150


Det finnes ingen bedre måte å forbedre lyden systemet i en bil enn å legge til en forsterker. Installere en forsterker i 1999 Ford F150 er en fin måte å tappe den skjulte potensialet i bilens lydanlegg. Den installerer seg selv er ikke veldig vanskelig, selv om det er litt tidkrevende.

Bruksanvisning

1 Koble bilbatteriet. Husk å koble fra minuspolen først, deretter positive.

2 Fest en ring terminal til strømledningen og bruke wire crimpers å presse det på plass. Plasser ringen terminalen på den positive batteriet innlegget og koble den positive batteripolen.

3 Mål ca seks inches og kutte strømledningen. Fest innebygde sikringsholderen den til strømledningen som er koblet til batteriet. For å gjøre dette, legg ledningen inn i hullet på slutten av sikringsholderen, og deretter bruke en umbrakonøkkel for å skru den ned tett. Gi ledningen en slepebåt for å sikre at det ikke kommer ut. Ikke legg sikringen i ennå.

4 Fest resten av strømledningen til den andre enden av sikringsholderen. Kjør strømledningen gjennom brannmuren ved å finne et hull laget av fabrikken ledninger eller bore din egen. Du trenger en drill og en metall bit hvis du borer ditt eget hull. Prøv å holde hullet så liten som mulig og bruke en gummitetningsringen å forsegle området rundt ledningene.

5 Fjern plastpaneler på gulvet (ved siden av førersetet) som holder teppet på plass. Det er her du kommer til å kjøre ledninger slik at de vil forbli skjult. Kjør strømledningen fra hullet i brannmuren, hele veien til området bak førersetet.

6 Fjern radioen fra dashbordet.

7 Finn den eksterne wire, som ligger i radio ledningsnettet. Det er svart med en lilla stripe. Du må trykke inn dette for å gi din amp å slå på eksternt. Det betyr at når du slår av din lastebil, vil det slå av amp. Dette holder deg i å tappe batteriet når amp ikke er i bruk.

Ved hjelp av den mannlige enden av t-tap, setter fjern ledningen inn i åpningen og bruke Ledningskrympere å presse åpningen slik at den holder ledningen sikkert.

Klem kvinnelige enden av t-tap på lastebilens svart og lilla ekstern ledning og bruke wire crimpers å feste den på plass.

Plugg hannenden inn i hunnenden og pakk den med elektrisk tape for ekstra sikkerhet.

8 Fest RCAs til forforsterkerutganger (hvis det har dem) bak radioen. De fleste ettermarkedet radioer vil ha dem, men fabrikken radio vil ikke. Hvis du bruker en fabrikk radio, må du bruke en høyttaler nivå inngang, som er designet for å benytte seg tilbake to høyttalere og lage et sett med preamp utganger for deg.

Hvis du har en fabrikk radio, finne de bakre høyttalerledningene. Den venstre baksiden har en positiv ledning som er oransje og grønt lys, mens den negative er lys blått og hvitt. Retten bakre positive er oransje og rødt, mens negative er brun og rosa.

Ved hjelp av fargene ovenfor, følg instruksjonene på høyttalernivå inngang og koble ledningene som de forteller deg til. Når du er ferdig, bør du ha til venstre bakhøyttalere (positive og negative) som er koblet til venstre side av høyttaleren nivå inngang, og høyre side (positive og negative) som er koblet til høyre side av høyttaleren nivå inngang. Fest disse med elektrisk tape.

9 Plugg RCAs inn i boksen delen av høyttaleren nivå inngang. Du kan sette radioen tilbake i dashbordet nå. Påse at ledningene du trenger henger ut av undersiden av dashbordet, eller du må fjerne radioen på nytt for å finne dem.

10 Samle fjernkontrollen, makt og RCAs og kjøre dem til baksiden av lastebilen, under teppet på førersiden (der du fjernet panelet tidligere).

11 Koble ledningene til forsterkeren. Forsterkeren bør ha klare tekst eller bilder av hvor hver ledning går. For strømledningen, er symbolet vanligvis + 12v strøm. Fjern ledningen går til den eksterne innspill og RCAs er koblet til de røde og svarte RCA porter på forsterkeren. Etter plugging alt i, sikre en tett passform.

12 Plasser amp under førersetet. Jorde amp ved å skru den negative ledningen direkte inn i gulvet. For å danne en skikkelig bakken, må den negative ledningen (jord) har god kontakt med metall og festes godt på plass.

1. 3 Kjør høyttalerledningen dine høyttalere eller subwoofere og feste dem til forsterkeren. Husk, positiv til positiv og negativ til negativ når du fester høyttalerne eller ubåter.

14 Re-feste panel som holder teppet ned.

15 Sett sikringen i sikringsholderen under panseret. Re-feste den negative batteripolen og lukk panseret.