Slik installerer en 327 motor Intake Manifold

Chevrolet small-block 327-kubikk-tommers V-8 motor ble produsert fra 1962 til 1969. 327 bruker både aluminium og støpejern innsugsmanifoilene. Inntaket manifold pakning sett består av en gummipakning for forsiden og baksiden av manifolden og to lange pakninger som passer sammen topplokk til fordeleren. Disse lange pakninger kommer i enten vanlig metall eller et fibermateriale. Du må bruke en metallisk pakning sealer til metall pakning, men fiber pakning trenger ikke en sealer.

Bruksanvisning

1 Plugg portene på topplokk med butikk filler. Fjern de gamle pakningene fra topplokk, hvis de finnes, og skrape eventuelle rester fra topplokk med en pakning skrape. Fjern gummi endetetningene fra forsiden og baksiden av motorblokk og skrape noe rusk med pakningen skrape. Fjern butikken filler. Spray en butikk fille med deler renere og rengjør pakningsflatene.

2 Påfør pakning sealer til det fremre og bakre segl områder på motorblokken. Bruke en tynn film av paknings tetningsmiddel på bunnen av hver gummi endeforseglingen. Plasser selene på forsiden og baksiden av motorblokken. Plassere en tynn film av paknings sealer på toppen av endetetningene. For metall pakninger, belegge hver side av pakningen med en metallisk lakk. Coat pakningen-paring overflate på topplokket og på manifolden med fugemasse.

3 Juster skruehullene i pakningen med skruehullene i topplokk. Sett pakningene på topplokk. Plasser en liten perle av silikon RTV-tetningsmiddel ved hver ende av pakningen, hvor den møter de gummipakninger.

4 Senk inntaksmanifolden rett ned på motoren. Vær forsiktig med å flytte gummi endetetningene ute av posisjon. Installer inntaket manifold boltene og stram dem med en skralle kontakten til boltene bare sitter mot manifolden. På et stykke papir, skriv "12-11-4-1-5-6", som representerer raden av boltene på passasjersiden fra foran til bak. Under disse tallene skrive, "10-9-3-2-7-8", som representerer raden av boltene på førersiden fra foran til bak.

5 Stram boltene til 20 fot-pounds, i rekkefølge fra 1 til 12, med en momentnøkkel og socket. Tilbakemomentnøkkelen til 30 fot-pounds og gjenta prosedyren. Tilbakemomentnøkkelen til 35 fot-pounds og gjenta prosedyren for den endelige dreiemoment.