Slik installerer en 240SX Termostat

Slik installerer en 240SX Termostat


Nissan 240SX benytter en termostat som er plassert ved enden av den øvre radiatorslangen for å regulere temperaturen i motoren. Når motoren begynner å bli varmt, vil termostaten åpne seg og tillate kjølemiddel å strømme gjennom motoren og avkjøle den. Når motoren temperaturen har sunket, vil termostaten lukkes. Bytte termostaten vil bidra til å sikre at bilen kjører på tilstrekkelige driftstemperaturer.

Bruksanvisning

1 Åpne hetten for adgang til termostaten. Trace øvre radiator slangen til motoren. Slangen er forbundet til kjøleren. Radiatoren er plassert bak panseret låsen på forsiden av motorrommet.

2 Unbolt huset med en pipenøkkel og trekk huset av motoren for hånd. Huset er et lukket foringsrør med en innløpsrøret festet for radiatorslangen.

3 Skrap den gamle pakningsrester av bunnen av husets deksel og toppen av huset huset selv med en sparkel eller barberblad skrape. Sørg for alt det svarte materialet skrapes av. Unnlatelse av å skrape pakningsmaterialet off vil resultere i lekkasjer som den nye pakningen ikke vil forsegle tilstrekkelig.

4 Trekk termostaten ut av huset for hånd og pass på at du husker hvilken posisjon termostat ble sittende i huset.

5 Plasser den nye termostaten i huset og sørge for at det er plassert på samme måte som den gamle. Våren side må settes inn først. Boligene vil holde termostaten på plass. Det finnes ingen klipp eller skruer involvert.

6 Plasser en ny pakning over overflatearealet av termostathuset. Du bør sørge for boltehullene matche opp til bolthullene på huset. Den nye pakningen følger med termostaten på kjøpet.

7 Sett dekselet tilbake over huset og trekk dekselet til huset med en pipenøkkel. Ikke stram boltene som fester dekselet på plass.

8 Åpne radiatorlokket og se på kjølevæskenivået i radiatoren. Kjølevæsken kan ha falt når du fjerner termostaten. Du bør fylles med kjølevæske inntil nivået er synlig fra halsen på radiatoren.

9 Start bilen og la den gå på tomgang. La radiatorlokket av radiatoren. Å la bilen for å kjøre vil presse eventuelle luftlommer ut av radiatoren halsen. Fyll inntil nivået er synlig i nakken. Skru radiatorlokket når nivået er full.

Hint

  • Når du kjøper den nye termostaten, alltid se på bunnen av termostaten for å avgjøre hvilken temperatur den gamle termostaten er vurdert på. Kjøpe ny termostat med samme temperatur rangeringer.
  • Vær forsiktig når du arbeider rundt kjølesystemet. Å la bilen for å kjøle seg ned vil bidra til å forhindre personskade fra arbeid rundt varme motordeler.