Slik installerer en 1996 Jeep Grand Cherokee Radiator

Slik installerer en 1996 Jeep Grand Cherokee Radiator


En radiator fungerer som en varmeveksler av former for 1996 Jeep Grand Cherokee og overfører termisk energi generert av kjøretøy i luften ved hjelp av en vifte, samtidig som sirkulerer kjølevæske gjennom motorblokken. Radiatoren er plassert på forsiden av kjøretøyet, under panseret, og like bak frontgrillen. Radiatoren, som består av to plasttanker og en aluminiumskjerne, kan lett bli skadet under front-end krasjer, så utskifting eller reparasjon kan være nødvendig for riktig drift av motoren din & # 039; s kjølesystem.

Bruksanvisning

1 Kontroller radiatoren for lekkasjer og skader før installasjonen. Hvis du installerer en brukt radiator og det er skade, ta radiatoren til en profesjonell for reparasjoner siden spesielle teknikker er nødvendig.

2 Fjern eventuelle feil og smuss fra radiatoren med en hageslange. Oppfølging ved sprøyting med komprimert luft fra motorsiden utover. Kontroller radiatorfestene er fri for forringelse og rusk.

3 Sett radiatoren, gjør oppmerksom på plasseringen av de ulike gummipakninger. Skru inn festeboltene for å låse radiatoren på plass.

4 Sett side luft sel og sikre klimaanlegg kondensator til radiatoren. Trekk de kjøligere linjer og koble til baksiden av radiatoren.

5 Sett radiator fan liksvøpet tilbake på plass og fest skruene som kobler den til radiatoren. Sett på radiator støtte panel og sette inn bolter og muttere. Sørg panseret låsen og kabelen er på plass og stram festeboltene på plass. Skyv klipsene som holder frontpakning til kroppen sikkert tilbake på plass.

6 Sett på grillen på bilen. Koble til kjølevæske reservoaret slangen til radiatoren filler halsen. Fest radiatorslangene til beslag på radiatoren og stram slangeklemmene med en skrutrekker.

7 Etterfyll kjølesystemet med riktig blanding av frostvæske og vann. Start motoren og se etter lekkasjer. La motoren nå normal driftstemperatur og sjekker kjølevæskenivået. Tilsett mer om nødvendig.