Slik installerer Electra-Glo Lights

Slik installerer Electra-Glo Lights


Electra-Glo lys pods installeres av Harley eiere som ønsker å markere en viss del av sine sykler og er en relativt rimelig måte å tilpasse en sykkel. Før du installerer dem på sykkelen, sjekk for å se om de er "street-legal" i ditt område. Husk at lysene ikke er ment å pekte bort fra sykkelen. I stedet bør lyset fra pods reflektere ut av krom og malte overflater på sykkelen.

Bruksanvisning

1 Parkere motorsykkelen og få tilgang til batteriet ved å fjerne sidepanelene og sete / luft boks cover, i henhold til instruksjonene i brukerhåndboken. Batteriet på en Harley er generelt funnet under setet eller på forsiden av luftboksen.

2 Koble først den negative batterikabelen, deretter den positive batterikabelen fra batteriet. Plant bryteren / dimmer kontroll på et sted i nærheten av batteripolene, og hvor det er lett tilgjengelig med sjåføren, ved å trekke tilbake støtten til å eksponere limet under.

3 Fest den positive batterikabelen med den røde kabelen ring terminal til batteriets plusspol og stram, deretter legge den negative batterikabelen med den svarte kabelen til den negative batteripolen og stram også.

4 Fjern baksiden fra Electra-Glo lys pods og henge dem på et flatt underlag, hvor de vil fremheve et bestemt område av sykkelen. Ikke imidlertid plassere dem for nær eksosrør, lyddempere, motor sylindere og hoder. Du kan også være lurt å rengjøre hvert område med isopropanol før du fester lyset pods.

5 Wire lyset pods i henhold til retningslinjene beskrevet i brukerhåndboken, og bruke litt dielektrisk fett til alle tilkoblinger og bryter / dimmer kontrolleren fører.