Slik installerer Dual subwoofere

Slik installerer Dual subwoofere


Dual Electronics, et datterselskap av Namsung Corporation Seoul Korea, produserer to subwoofere. Deres linje av subwoofere inkluderer 10- og 12-tommers høyttalere. De er tilgjengelige i vedlegg eller som frittstående produkter. I begge tilfeller, installere dem i bilen eller hjemme krever minimalt med kunnskap. Avstanden mellom subwoofer og forsterker og effekten av forsterkeren bestemme gauge av høyttalerledningen for å gjøre tilkoblingen.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen fra batteriet med en skiftenøkkel. Mål, klippe ut og installere ny høyttalerkabel fra forsterkeren til området der du vil installere subwoofere. Hvis de er innenfor noen få fot fra hverandre, bruker 14-gauge så subwooferen ytelser fra full effekt av forsterkeren. Ellers blir sporvidde på ledningen bestemmes av avstanden fra høyttalerne til forsterkeren pluss effekten og ampere av forsterkeren. (Se Wire Gauge Chart i Resources)

2 Strip endene av høyttalerledningen med et par av wire strippere. Sett endene av ledningen inn i kontaktene og klemme dem på plass med et par presser.

3 Plasser subwooferen på ønsket sted. Fest positive høyttalerkabelen til den positive terminalen på subwoofer og forsterker med en skrutrekker. Koble den negative høyttalerkabelen til den negative terminalen på høyttaleren og forsterkeren på samme måte.

4 Fest ledningen på plass langs sin bane med elektriske tape eller wire bånd. Hold høyttalerkablene bort fra ledningene som frakter elektrisk strøm, da dette kan føre til forvrengning i høyttaleren.

Hint

  • Fest kvalitet kontakter til høyttalerkablene for optimal ytelse.
  • Du kan bruke skjermet ledning for å minimere forstyrrelser.
  • Ikke installer høyttalerkabler under gulvet i kjøretøyet.