Slik installerer du et navigasjonssystem i en 2003 Honda Accord

Slik installerer du et navigasjonssystem i en 2003 Honda Accord


Hvis 2003 Honda Accord kom ikke med fabrikk navigasjon installert, kan du vurdere å installere en GPS-system av din egen. Mange GPS-produsenter, slik som Magellan og Garmin, tilbyr en linje av GPS-enheter er full av funksjoner for å møte dine spesifikke navigasjonsbehov. Etter å kjøpe en GPS-enhet, kan den installeres ved å montere den til enten Accord frontrute eller dashbord. Når montering er fullført, må et satellittsignal bli kjøpt opp før du bruker GPS.

Bruksanvisning

1 Installere den medfølgende monteringsutstyr på enten Civic frontruten eller dashbordet. Hvis GPS kom med sugekoppen, fukte sugekoppen. Trykk koppen fast på frontruten, slik at GPS ikke hindrer sikten når du kjører. Juster vinkelen på fjellet, deretter låse GPS på plass.

Hvis enheten kom med et dashbord montere, fjerner beskyttelses backing, og trykk den ned på et flatt område på dashbordet. Fest GPS ved å feste den til mount.

2 Lad GPS mens du kjører ved å koble ladekabelen til enheten og deretter til Civic strømadapter. GPS lader langsomt hvis det blir brukt samtidig. Du kan også ha muligheten til å lade GPS via en datamaskin eller en stikkontakt.

3 Velg innstillinger for enheten. Velg ditt foretrukne språk, ønskede måleenheter og meny tema. Sett din hjemmeadresse, slik at GPS kan lede deg hjem uten å måtte legge inn adressen hver gang.

4 Vent til enheten for å finne et satellittsignal før du bruker den. Dette kan ta cirka fem minutter på den første bruk. Hvis du ikke har et signal etter fem minutter, pass på at du ikke er i nærheten av høye bygninger eller trær.