Slik installerer du et kart Lagret i Min datamaskin til TomTom XL

Når du laster ned et kart fra TomTom HOME, er programvaren skal overføre det nye kartet i din TomTom XL. Programvaren lagrer en kopi av den nedlastede kartet på harddisken. Hvis kartet overføringen ikke gikk gjennom på riktig måte, kan du installere kartet manuelt ved hjelp av Windows. Det er to deler til kartet: de faktiske kartdata og en aktiveringsfilen. Du må overføre begge deler for kartet for å fungere korrekt.

Bruksanvisning

1 Koble USB-kabelen inn i TomTom XL og koble den andre enden til en USB-port på datamaskinen.

2 Klikk på "Start" -knappen på oppgavelinjen i Windows og åpne "Computer".

3 Klikk på "+" ved siden av dokumenter i ruten til venstre, deretter "Mine dokumenter".

4 Klikk på "TomTom" -mappen og velg "Home". Åpne "Downloads" og velg "Last ned" -mappen. Klikk "Fullfør" og åpne "Map". Du finner en mappe oppkalt etter regionen på kartet du lastet ned.

5 Åpne mappen oppkalt etter kartet. Kartet blir lagret som en ZIP-fil. Filen er oppkalt etter regionen kartet dekker. Det er også en egen aktiverings CAB-fil.

6 Klikk på "Start" -knappen og velg "Computer" for å åpne en ny datamaskin. TomTom XL vises som en stasjon under Enheter med flyttbare lagrings.

7 Åpne TomTom XL stasjonen og høyreklikk på et tomt område. Marker "Ny" og velg "Folder". Navn på den nye mappen samme navn som ZIP-filen i TomTom HOME kartet mappe. Hvis ZIP filen heter eastern_europe.zip, gi den nye mappen eastern_europe. Navnene må samsvare nøyaktig.

8 Klikk på ZIP-filen i kartmappe i det første vinduet og dra og slippe innholdet av filen inn i mappen du opprettet på TomTom.

9 Klikk på "Tilbake" på det første vinduet og åpne aktivering CAB-filen. Overfør innholdet i CAB-filen med samme metode.

10 Koble fra kabelen, og deretter slå TomTom-enheten av og på igjen.