Slik installerer du en TV Wall Mount

Selv om det kan virke som en enkel oppgave, det er en viss grad av "handy man" ferdigheter som kreves for å kunne installere en TV veggfeste. Hold lesing for å lære hvordan du kan øke opplevelsen for deg på kort tid.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for hvor du ønsker å montere TV. Identifisere plasseringen av veggen stenderne i stand til å bære vekten av TV. En stud finder er et nyttig verktøy for denne prosessen. Marker stenderne med en blyant som du finner dem.

2 Nivå braketten før du feste TV veggfeste til studs. Dette er en to-manns jobb, som partneren din trenger for å holde braketten stødig mens du fester den til stenderne med skruer. Dobbeltsjekk nivå og gjøre noen justeringer før du plasserer skruene.

3 Fest den delen av veggmontering designet for å passe på TV på baksiden av apparatet ved hjelp av monteringshullene. Hullene kan være dekket, men du kan enkelt fjerne dekslene som bruker den flate kanten av en skrutrekker.

4 Heng TV på monteringsbraketten du allerede har festet til veggen. Ha en partner holder TV på plass mens du skrur de to brakettene sammen.

Hint

  • Les medfølgende instruksjoner før du installerer TV veggfeste. Selv om dette kan gå mot "handy man" kode, kan det også hindre skade på liv, lem eller dyrt plasma-TV på grunn av veggfeste svikt.