Slik installerer du en Sony KDL-40VE5 TV

Sonys KDL-40VE5 er en 40-tommers LCD HD-TV. Settet er utstyrt med syv HD-innganger for tilkobling av en rekke video enheter, inkludert kabel og satellitt-mottakere, digitale videokameraer, spillkonsoller og mottakere for hjemmekino. Installere Sony tar bare noen få minutter ved hjelp HDMI (High Definition Media Interface) kabler for å koble til med en kilde signal, for eksempel en satellittmottaker.

Bruksanvisning

1 Plasser Sony HDTV på et flatt og jevnt underlag, for eksempel et TV-bord eller underholdningssenter.

2 Slå ut kontakten på en HDMI-kabel, slik at formen passer med omrisset av en HDMI-kontakten på Sony. Det er tre kontakter på baksiden av denne modellen, og en på høyre side. Stikk støpselet rett inn i kontakten.

3 Koble den andre enden av kabelen til HDMI-utgangen på din kabelboks, satellittmottaker eller hjemmekino receiver.

4 Fest en datamaskin eller laptop til Sony med D-sub-kontakten på baksiden av HDTV og et VGA (vido Graphics Array) kabel. Denne kabelen har tre rader med metallpinnene inne i pluggen i hver ende.

5 Plugg inn en USB-kompatibel enhet, for eksempel et digitalt kamera eller minnepinne lastet med bilder, inn i USB-porten på venstre kant av Sony.

6 Plugg inn strømledningen og slå på Sony HDTV.

7 Trykk og slipp videoinngangen knappen på fjernkontrollen for å bytte fra en tilkoblet enhet til en annen for visning på din Sony HDTV.