Slik installerer du en Sony Bravia Theater

Sony Bravia hjemmekinoanlegg bringer teater lydkvalitet til ditt hjem gjennom bruk av et 5.1-kanals høyttalersystem. Høyttalerplassering og type ledningsnett som du velger å koble hjemmekinoen er integrert til å oppnå en balansert lyd fra hjemmekinoanlegget.

Bruksanvisning

1 Wire alle høyttalerne med den medfølgende høyttalerledningene. Trykk på den røde fjærspissen under "+" slot ned og sett ledningen med den fargede rør inn i "+" slot. Trykk den svarte fjærspissen under "-" slot ned og sett ledningen uten den fargede slangen inn i "-" slot. Den hvite ledningen må brukes med venstre fronthøyttaler. Den røde ledningen kobles til høyre fronthøyttaler. Senterhøyttaleren bruker den grønne ledningen. Koble den blå ledningen til venstre surround høyttaler og den grå ledningen til høyre surround høyttaler. Subwooferen høyttaler ledningen er festet til subwooferen.

2 Fest foten pads til bunnen av subwooferen og plassere subwooferen til høyre for TVen.

3 Skru to veggskruene ovenfor TVen plassert 140 mm fra hverandre. Linje skruer opp slik at de står i forhold til midten av TV-skjermen. Fest senterhøyttaler til skruene. Senterhøyttaleren kan også plasseres under TV-en, men plassert tre til fem inches bak foran TV-apparatet.

4 Skru en vegg skrue inn i veggen tre til fem fot fra venstre og høyre side av TV-en. Fest venstre høyttaler til skruen på venstre side av TV-apparatet og høyre høyttaler til skruen til høyre.

5 Skru en vegg skrue inn i veggen som vender mot front venstre og fremre høyre høyttaler. Fest venstre surround og høyre surround høyttalere til deres tilsvarende skruer. Disse høyttalerne bør være plass to til tre fot bak betrakteren for optimal ytelse.

6 Koble de fargede høyttalerkontaktene i de tilsvarende sporene på baksiden av Bravia hjemmekinoforsterkeren og koble mottakeren til strømuttaket.

7 Sett HDMI eller kompositt video kabler inn i deres tilsvarende porter på din Bravia hjemmekinoanlegget og TVen eller kabel-boksen.