Slik installerer du en DVD-spiller i en Gx 470

Installere en DVD-spiller i en Lexus Gx 470 er lettere å gjøre enn det høres ut. Prosessen krever fjerning av overhead dome lys der du vil installere braketten og bruke ledningsnettet til å drive DVD. Hele prosessen tar en time å fullføre, og er gjort med bruk av felles husholdning verktøy. Koble overhead DVD-spiller i din Lexus og nyte luksusen av en DVD underholdningssystem on-the-road.

Bruksanvisning

1 Plasser flat skrutrekker under bunnen av kuppelen lys og lirke ned for å gi plass mellom basen og i taket. Arbeid skrutrekkeren rundt kuppelen lys til det er nok plass til å passe fingrene under bunnen av lyset. Grab dome lys og fjerne det fra taket nook.

2 Trekk ut ledningsnett fra baksiden av kuppelen lys, deretter brette ledningene opp i taket. Plasser støttebraketten på taket over hullet i taket. Pass på at klemmene er tilpasset flatt mot taket, og deretter klippe det omkringliggende headliner med en snekkere kniv. Fjern braketten og headliner. Træ ledningene gjennom braketten og erstatte braketten i taket.

3 Bore gjennom hvert hjørne av braketten i taket. Bruk en maskin trykk bor til å lage hullene med gjenger som støtter skruer som skal strammes gjennom dem. Ikke bor gjennom taket. Sett skruene gjennom hvert hull og stramme dem med en Phillips-skrutrekker.

4 Koble ledningsnettet inn på baksiden av DVD-spilleren. Tuck ledningene inn i braketten og skyv DVD-spiller på braketten til den låses på plass.