Slik installerer du en DVD duplikator-kontrollerkort

Slik installerer du en DVD duplikator-kontrollerkort


En DVD duplikator kontrollerkort er faktisk en enkelt-kort duplikator løsning, som inneholder alle de nødvendige RAM, hardkodede programvare og enhetskontrollere for å kopiere innholdet i en enkelt, ubeskyttet DVD til en rekke DVD-brennere på en gang. Fordi det er en enkelt-kort løsning, er installasjonen enkel og krever litt mer enn plassering av kortet innenfor en PC sak stasjons og dens forbindelse til DVD-brennere.

Bruksanvisning

1 Undersøk kontrollerkort for å finne ut hvilken type stasjonskontakter til stede. Hvis datakontakten er en lang, hakk port, kontrolleren brukerne IDE disker. Hvis det er en kort kontakt kortere enn 1/2 tomme, stasjonene brukes er SATA-disker. Kjøp de aktuelle DVD-brennere for bruk med kortet fra en datamaskin forsyning butikken.

2 Kjøp en PC tårnet saken med nok 5-1 / 4-tommers eksterne stasjonsbrønner for å holde antall DVD-stasjoner som trengs for duplikator. Tell driv kontaktene på kontrollerkort for antall stasjoner mulige. Hold en sak med en ekstra bay tilgjengelig for å holde kontrollerkort.

3 Åpne PC tilfelle bruke en Phillips-skrutrekker for å fjerne saken skruene fra tilfelle kroppen. Skyv dekselet fritt av saken når du har fjernet skruene. Gjenta prosessen med bakdekselet, slik at du kan få tilgang til begge sider av PC stasjonsbrønnene.

4 Fjern den øverste 5-1 / 4-tommers stasjonsbrønn dekselet fra forsiden av PCen saken ved å lirke det bort med en flat skrutrekker.

5 Fest en datakabelen til kontrollerkort for hver av stasjonene du har tenkt å koble til duplikator. Koble en av kablene til DVD kortleseren.

6 Kjør kablene gjennom den åpne 5-1 / 4-tommers sak stasjonsbrønnen fra forsiden av saken til det indre og skyv duplikator-kortet inn i stasjonsbrønnen. Se hullene på siden av bukten som du skyver kortet inn i plassen for å sikre at monteringshullene på siden av kontrollkortet bolig på linje med monteringshullene i stasjonsbrønnen, med ansiktet til kontrollerkort bolig flush til forsiden av PC-kabinettet.

7 Fest kontrollerkort på plass ved å skru to PC saken skruene gjennom saken stasjonsmonteringshull og inn i monteringshullene av styringshuset for hver side av stasjonsbrønnen. Bruk Phillips-skrutrekker til å stramme skruene på plass.

8 Monter hver DVD-brenner stasjonen inn i stasjonssporet følge samme monteringsprosessen som du brukte til å installere kontrollerkort boliger.

9 Koble datakablene fra kontrollkortet til dataene inngangene på baksiden av DVD-brennere. Koble strømkablene fra strømforsyningen til strøm inngangene på baksiden av stasjonene og inngangsporten på baksiden av kontrollerkort.

10 Vend stasjonen Velgeren på baksiden av kontrolleren kortet til single / hoveddisken hvis du bruker en IDE-basert system.

11 Sett på deksler.