Slik installerer Carpet for Speaker Boxes

Slik installerer Carpet for Speaker Boxes


Installere teppe for høyttaler bokser ikke bare ser bra ut, men også forbedrer lydkvaliteten på høyttaler eller subwoofer. En høyttaler boksen er laget for å overføre lyd via en montert høyttaler. Hensikten med boksen er å stoppe ut-av-fase lydbølger fra baksiden fra å blande med i fase lydbølger fra forsiden. Et lag av tepper vil legge til isolasjon faktor, holde lydbølger tydelig.

Bruksanvisning

1 Plasser den ene siden av høyttaleren på et stort stykke papir eller papp. Trace rundt høyttaleren, lage en mal. Gjenta denne prosessen for alle fire sidene og toppen og bunnen av boksen. Ignorer åpninger eller hull på dette punktet.

2 Plasser malene på toppen av teppet og bruke et verktøy kniv til å kutte ut de seks stykker av teppe som vil dekke høyttaleren.

3 Fjern høyttaleren fra boksen. Nøyaktige detaljer om dette trinnet vil avhenge av den spesielle høyttaler konstruksjon, skjønt vanligvis høyttaleren holdes på plass ved hjelp av to til fire små skruer og kan lett fjernes. Du må kanskje løsne en skjerm foran eller skru bakplaten av høyttaleren boksen for å få tilgang til høyttaleren.

4 Bruk en standard hobbybutikk spray lim og spray både baksiden av teppet og tilsvarende side av høyttaleren. Følge teppe til høyttaler side. Fortsett denne prosessen, stikker teppe til alle fire sidene og toppen og bunnen av høyttalerkabinettet. Hvis overflødig teppe henger over en kant, bruker verktøyet kniv til å trimme til størrelse.

5 Finn den store runde hullet der selve høyttaler passer inn i boksen. Klipp fra sentrum til kanten av sirkelen med verktøyet kniv. Fortsett langs innsiden av hullet, kutte teppe hele veien rundt. Finn det lille hullet på baksiden av høyttaleren der ledningen kommer ut strukturen og punktering et hull med verktøyet kniv.

Hint

  • Den "tømmermannens regelen" gjelder: Mål to ganger, kuttet en gang.
  • Klipp bort fra deg selv når du bruker et verktøy kniv.