Slik installerer Car Stereo Speaker Deler

Slik installerer Car Stereo Speaker Deler


Installere ettermarkedet bil stereo høyttalere kan være en interessant opplevelse både i prosessen med installasjon, samt lære hvordan å opprettholde dem. Som med alt som du må lære å montere på egen hånd, vil installasjonsprosessen for ettermarkedet bil stereo høyttalere lære deg hva du skal lytte etter når en eller flere høyttalere ikke fungerer, når balansen er feil eller når det rett og slett på tide å bytte del av lydanlegg.

Bruksanvisning

Klar Wiring

1 Slik installerer Car Stereo Speaker Deler

Bilstereo kabling er mye mer skremmende enn det høres ut, men kan sorteres ut med de rette diagrammer og instruksjoner

Fjern stereoanlegget fra sin in-dash montering. Avhengig av typen av stereo man har, kan dette trinnet variere innen vide grenser, men for de fleste lager stereoanlegg, bør hele frontplaten på dashbordet sprette av, avslører to eller flere skruer som holder den stereo på plass. Hvis du har en ettermarkedet stereo, er det vanligvis et verktøy som følger med stereo som vil tillate deg å trekke stereo ut av dashbordet uten å skade bilen eller stereoanlegget.

2 Slik installerer Car Stereo Speaker Deler

Riktig ledningsnett er uten tvil det viktigste steget i å installere bilhøyttalerne.

Identifiser fargekoding av ledningsnett for stereoanlegget ved hjelp av koblingsskjema som følger med stereoanlegget. Disse diagrammene kan bli funnet på Internett, og er vanligvis lettere å finne for vanlige biler som Honda eller Toyota. Koblingsskjemaet vil identifisere hvilke ledninger rute til hvilke høyttalere. For hver høyttaler, vil det være to ledninger; en varm, eller (-) negativ side, og en kald, eller (+) positiv side. Dermed, hvis det er fire høyttalere i bilen (gjennomsnittlig antall), bør det være et par av (+) og (-) for en høyre fronthøyttaler, en rett tilbake høyttaler, en venstre fronthøyttaler, og en venstre back høyttaler , slik at totalt åtte høyttalerledningene.

3 Mål den nødvendige lengden på høyttalerledningen kjøre kabelen fra høyttaleren tråd outs knyttet til stereoanlegget til uansett hvor høyttalerne som du installerer vil bli plassert. Dette kan bety alt fra å kjøre en ledning fra stereo til en dør panel 3 meters avstand til å kjøre en ledning fra stereo til en bakre høyttaler 20 fot bort i bagasjerommet på bilen. Husk å merke hvilken ledning du har koblet til (+) siden, og hvilken ledning du har koblet til (-) siden. De fleste høyttalere har en hvit linje for å indikere forskjellen mellom hver ledning.

Sette opp høyttalere

4 Skru av panelene som brukes til estetisk dekke ansiktet av foredragsholderne som du erstatter (der du skal ha kjøre ledninger fra stereo til). Når de gamle høyttalerne er utsatt, fjerne dem med skrutrekker, og finne ledningene som du kjørte med stereoplaten, deretter legge ledningene til de nye høyttalere som du nå installere. Den tradisjonelle bilstereo høyttaler vil ha (+) og (-) siden merket med farge eller størrelse (vanligvis varmt (-) siden vil bli rød og / eller laget av en fane som er litt mindre enn (+) siden, som også ofte merket svart). Vær nøye med å feste (-) ledningen til (-) siden av høyttaleren, og (+) ledningen til (+) siden av høyttaleren, eller det kan skade stereo på lang sikt. Gjør dette for alle høyttalerne du installerer.

5 Fest ned høyttalerne sikkert ved hjelp av skrumaskin og skruer, være forsiktig med å punktere høyttalerne (en slip av hånden kunne drive skrutrekker gjennom kopp høyttaleren).

6 Erstatte eventuelle estetiske høyttaler gulvbelegg som du kanskje har fjernet i ferd med å installere høyttalerne, samt noen av stereo faceplating at du kan ha fjernet for å koble stereoanlegget til høyttalerne.

7 Lytt til noe på stereoanlegget, og diagnostisere eventuelle problemer som kan ha blitt forårsaket av dårlig installasjon. De fleste umiddelbart, hvis det er en blåst sikring, vil du høre tung summende og statisk, spesielt når bilen er slått på. Dette kan løses ved å erstatte sikringen på baksiden av stereoanlegget. Du kan også bruke balanse og fade funksjoner i stereo å teste hver høyttaler individuelt for å sørge for at alle høyttalerne fungerer. Hvis du oppdager at en eller flere høyttalere ikke fungerer, spore tilbake installasjonsprosessen, og sørg for at ledningene er riktig, både fra bak stereo samt bak høyttalerne.

Hint

  • Fullfør ledningene med forsiktighet, og kontrollere og sjekker alt arbeidet ditt før du slår på noen makt. Feil kabling kan permanent skade stereo og / eller høyttalere.
  • Gjør alt av skrutrekkeren arbeidet i nærheten av høyttalerne med varsomhet, fordi du raskt kan ødelegge høyttaleren ved punktering det med skrutrekkeren.