Slik installerer Bose Bilhøyttalere

Installere nye høyttalere kan være en enkel og kostnadseffektiv forbedring til alle kjøretøy. Mens tanken på å installere høyttalere kan virke som en skremmende oppgave, er prosessen enkel med grunnleggende verktøy og kunnskap om høyttalere. Fabrikk høyttalerne i bilen har en tendens til å være lav kvalitet og er bare i stand til å gi "standard" lydkvalitet. Erstatte disse høyttalerne med et produkt som Bose-høyttalere kan gi en mye større lydkvalitet for sjåfører og passasjerer å nyte.

Bruksanvisning

1 Fjern risten fra bilens høyttalere hvis høyttalerne har dem. Griller holdes nede ved enten skruer eller ved en friksjon montering. Friksjon beslag kan forsiktig pried for hånd eller med en panel fjerning verktøy som kan gjøre oppgaven mye enklere.

2 Fjern eventuelt skruene. Griller holdes på plass av skruer kan kreve en vinkelskrutrekker for å trygt komme skruene nær frontruten. I noen tilfeller kan gitrene holdes fra undersiden ved hjelp av skruer eller nagler. Du må fjerne dashbordet for å nå disse begrensninger.

3 Ta ut de gamle høyttalerne når grillen er løs. Legg merke til polariteten av terminalene som høyttalerne er koblet til. Den positive terminalen er ofte større enn den negative. Den positive terminalen også kunne merkes med en "+" eller en farget prikk.

4 Bruk Dynamat i front-dørpanelet for å fjerne rasling. Dette skummet-lignende materiale bidrar til å fjerne rasling når det er mye bass som kommer fra høyttalerne. For dette trenger du en varmepistol for å varme opp Dynamat før du bruker den.

5 Bruk ledningsnettet til feste ledningene til den nye høyttaleren til terminalen. Hvis du ikke har et ledningsnett, må du fjerne fabrikk plugger, slik at du kan koble ledningene direkte til høyttaleren. En lodde eller presstangen vil være nødvendig hvis du ikke har en sele.

6 Sikre dine høyttalerfestene som bruker fabrikk skruene er tatt ut tidligere. Sørg for å installere myk pakning (finnes mellom høyttaleren og metallet i bilen) hvis en ble funnet under fjerning.

7 Test dine høyttalere etter at de har blitt montert. Du bør teste dem før du bytter deksel i tilfelle andre justeringer er nødvendig, eller hvis en feil ble gjort under installasjonen.

8 Sett på grillen. Du må forsiktig hamre det om det er en friksjon montering. Bytt ut alle skruene og trim stykker i motsatt rekkefølge av hvordan de ble fjernet.

Hint

  • Du kan dekke eventuelle høyttalerledningene som kan bli utsatt med en hylse eller wire vevstol. Dette vil beskytte dem for noe som kan komme i kontakt med dem, for eksempel støv eller bil væsker
  • Hvert kjøretøy vil ha litt annen installasjon. Du bør se i bruksanvisningen for kjøretøy og også bruksanvisningen som følger med dine Bose bilens høyttalere.