Slik installerer Bakre høyttalere på en Dodge Ram

Slik installerer Bakre høyttalere på en Dodge Ram


Dodge Ram pickup triks er utstyrt fra fabrikken med et stereoanlegg som inkluderer bakhøyttalere montert i de bakre sidetrimpaneler. Hvis du ønsker å installere nye høyttalere i denne plasseringen må du fjerne de originale høyttalerne først.

Bruksanvisning

1 Ta ut de tre Torx T-25 skruer på undersiden av den bakre verktøykasse montert i gulvet bak setet. Bruk en sjåfør og en T-25 bit. Løft boksen rett opp for å fjerne den fra bilen når skruene er fjernet.

2 Lirke plastdeksel ut av setebelte anker på sideveggen av lastebilen med et panel verktøy. Fjern Torx T-47 bolt som er under dekselet.

3 Lirk rundt kantene og på siden av øvre kvart trim panel bak med et panel verktøy for å løsne klipsene holder den på plass. Tren forkanten fra undersiden av gummidekselet pakning og fjerne panelet.

4 Unbolt Torx T-47 bolt fra bilbelte anker på gulvet.

5 Lirk døren sparkeplater opp med panel verktøy.

6 Fjern den nedre trim panel av nysgjerrige rundt kantene for å løsne klemmene og arbeider kanten ut fra undersiden av gummidekselet pakning. Ta av panelet når det er løs.

7 Ta ut de tre Phillips skruene som holder høyttaleren på plass. Trekk høyttaleren ut av åpningen og trekk ledningene kontakten fra baksiden.

8 Plugg den nye høyttaleren inn ledningene, legg det inn i åpningen, og skru den på plass. Monter innvendig ved å reversere demontering prosessen.