Slik installerer Aftermarket Stereo på en 1996 Jeep Grand Cherokee

Slik installerer Aftermarket Stereo på en 1996 Jeep Grand Cherokee


1996 Jeep Grand Cherokee var en utgave av den første generasjonen av i Grand Cherokees. Prosedyrene for å trekke ut den fabrikkmonterte stereo har siden blitt gjort enklere, men '96 modellen krever en rekke tiltak som involverer fjerning dash paneler for å få tilgang til radio. Når panelene er riktig fjernet, bytte aksjen dekk for en ny ettermarkedet enhet er en vanlig prosedyre. Til tross for antall skritt, kan prosessen være lett forhandlet med en bilstereo nybegynner.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Jeep Grand Cherokee. Løsne bolten som holder jordingskabelen til batteriets minuskabel med 10mm fastnøkkel. Fjern kabelen fra den negative batteripolen.

2 Trekk dashbord trim rundt klima bryterne vekk fra dashbordet for hånd.

3 Fjern de tre skruene som ble skjult av instrumentpanelet med en Philips skrutrekker.

4 Fjern trim panel som omgir frontlys bryterne er på venstre side av rattstammen. Fjern de to skruene øverst i hjørnene av frontlys bryterpanel med en Philips skrutrekker.

5 Fjern de fem skruene på toppen av instrumentpanelet som sprer seg over hele dashbordet. Trekk dashbordet panelet bort fra dashbordet for hånd.

6 Fjern de to 10mm bolter på hver side av stereo monteringsbraketten med 10mm socket og kjøre. En av boltene er øverst til høyre i stereo, og den andre er på nedre venstre hjørne.

7 Trekk stereo fra dashbordet og koble ledningene til baksiden av radioen for hånd.

8 Sett inn en frontplate adapter til den ledige stereo montering dock. Feed stereo ledninger gjennom baksiden av stereoplaten adapter.

9 Koble stereo ledninger til et ledningsnett adapter. Koble ledningsnettet adapter til den nye ettermarkedet stereo. Ledningsnettet adapter vil merkes for å vise hvor de aktuelle tilkoblingene bør gjøres.

10 Skyv den nye stereo i åpningen levert av frontplaten adapter.

11 Bytt ut den store oversikten panelet og skru inn de fem skruene på toppen med en skrutrekker.

12 Bytt ut de tre skruene til høyre for rattstammen, på klimaet kontrollpanelet. Bytt ut de to skruene på venstre side av rattstammen, over frontlys bryterpanelet.

1. 3 Bytt ut bekledninger rundt frontlys brytere og klima kontrollpanelet.

14 Plasser jordingskabelen rundt den negative batteriledningen og stram klemmen med 10mm fastnøkkel. Lukk panseret på Jeep Grand Cherokee

Hint

  • Hvis du har en vanskelig tid å fjerne bekledninger for hånd, kan du bruke en flat skrutrekker eller trim panel verktøyet. Pakk bladet av enten verktøy med en tynn klut for å beskytte finishen på dash paneler