Slik installerer 18-Gauge Speaker Wire til en Curtis Surround Sound System

Slik installerer 18-Gauge Speaker Wire til en Curtis Surround Sound System


En 18-gauge speaker wire er en medium-duty lydkabel for å koble høyttalere til en mottaker over en avstand på ca 10 fot når mottakeren og tilkoblede høyttalere er vurdert på en belastning på 8 ohm. En audio-video-mottaker Curtis Surround Sound er rangert på 8 ohm med tilkoblet høyttaler pakken som følger med systemet, så 18-gauge er en ideell løsning for å koble høyttalere plassert innen 10 fot på mottakeren. Høyttaler ledning målere refererer til diameteren av tråden. Jo mindre tall, jo større måleren.

Bruksanvisning

1 Skjær en lengde på 18-gauge lenge nok til å nå fra høyttaleren til Curtis AV-mottaker.

2 Strippe 1/2 tomme av isolasjon fra de to trådene i hver ende av ledningen.

3 Fest den røde tråden i den røde (positive) terminal på mottakeren ved å løfte den røde klemmen for å avdekke et hull under for ledningen. Slipp klipp for å feste ledningen til terminalen. Koble den andre ledningen til hullet under den svarte klemmen på den negative terminalen.

4 Koble den andre enden av ledningen til høyttalerterminaler, matchende den røde kabelen til den røde terminalen for å sikre høyttaler polaritet reverseres ikke.

Hint

  • Bruk en tyngre gauge for avstander større enn 10 fot, for eksempel for å koble bakhøyttalerne. En 16-gauge er bra for 20-fots går; bruke 14 gauge for avstander opp til 35 fot.
  • Koble mottakeren fra strøm mens du kobler høyttalere. Dette hindrer en kortslutning ved et uhell krysset ledninger.