Slik importerer filmer til iPhone

Slik importerer filmer til iPhone


IPhone kan utføre en rekke funksjoner. Fra å sende e-post til kartlegging konstellasjoner på himmelen, er iPhone stand til nesten alt en vanlig datamaskin kan gjøre. Hvis du pleier å bruke din iPhone for lagring og avspilling av media, kan det være lurt å importere en film eller to for å se på mens du er på en lang flytur eller sitter i et venterom. Filmer ta opp mye mer plass enn musikk, bilder og apps - 1 til 5 gigabyte sammenlignet med 5 til 10 megabyte - slik at antallet filmer iPhone kan holde, vil avhenge av hvilken modell du har.

Bruksanvisning

1 Plugg din iPhone til datamaskinen med USB-kabelen. iTunes skal åpnes automatisk.

2 Klikk på "Filmer" -kategorien i sentrum av nettleservinduet iTunes.

3 Merk av i boksene ved siden av filmene du vil synkronisere, eller velg «Inkluder automatisk (alle) filmer." Klikk på "(alle)" boksen for å få opp en rullegardinmenyen, og velg alternativet du ønsker. Velg "Move" ved siden av noen leide filmer.

4 Klikk på "Apply" i nederste høyre hjørne av vinduet.

Hint

  • Last ned eller leie filmer fra iTunes Store for å få tak i de filmene du vil sette på din iPhone. De fleste DVD-er opphavsrettslig beskyttet, så det er ulovlig å kopiere dem til datamaskinen og importere dem til telefonen.