Slik importerer en kalender til en HTC EVO 4G

HTC Evo 4G kobler til Google-kontoen din for å hente nye eller oppdaterte data og oppdaterer dine applikasjoner, inkludert kontakter, kalendere og e-post for å holde enhetens informasjonen synkronisert med online-konto. Endringer som gjøres i Google Kalender automatisk skjøvet til alle enheter knyttet til kontoen, inkludert Evo 4G, og kan synkroniseres tilbake til datamaskinen via kalenderprogrammet på telefonen.

Bruksanvisning

1 Gå til Google kalendere siden og skriv inn din Google-ID og passord for å logge inn.

2 Klikk på "Create Event" i øverste venstre hjørne av nettleseren, og skriv inn en tittel for kalenderhendelsen. Velg tid, sted og dato for hendelsen i nettleserens kalenderhendelsen form.

3 Klikk "Lagre" for å legge den nye hendelsen i Google Kalender.

4 Trykk på Hjem-knappen på telefonen. Trykk "Meny" og klikk "Innstillinger" og "Kontoer og synkronisering." Trykk "Google" og trykk på kalenderprogramikonet. Klikk "Auto-sync." Telefonen synkroniseres med Google-kontoen din og viser en synkroniserings fullstendig melding etter at dataene importen er ferdig.

Hint

  • Hvis du synkroniserer kalendere fra Exchange ActiveSync-konto klikker du på "Home" -knappen, "Meny", "Innstillinger", "Kontoer og synkronisering" og "Exchange ActiveSync."