Slik importerer en Canon DC100 videokamera

Slik importerer en Canon DC100 videokamera


Canon DC100 er en standard definisjon videokamera som tar opp lyd / video-innhold i en innsatt miniDVD. Dette er en nedre enden videokamera, men har ikke mange av funksjonene du kan finne i den høyere enden av videokameraer. Når du har tatt video på en miniDVD er det mulig å importere video på en datamaskin, uten hjelp av et videoredigeringsprogram.

Bruksanvisning

1 Åpne miniDVD sporet på siden av Canon DC100. Du trenger ikke kameraet på for å utføre denne oppgaven. Når åpen, fjern miniDVD fra det åpne sporet.

2 Sett miniDVD inn i sentrum sporet av datamaskinens CD / DVD-skuffen, og lukk stasjonen. Exit ut av enhver Autokjør-vinduet som kan laste opp på skjermen.

3 Klikk på "Start" -knappen på skrivebordet, og velg deretter "(Min) Datamaskin". Når den nye tilgangs vindu kommer til syne, velg "DVD" -ikonet. Et vindu laster opp på skjermen med alle videofiler som er lagret på DVD.

4 Klikk-og-dra videofiler fra det åpne DVD vinduet på ethvert sted av datasystemet, inkludert skrivebordet og Mine dokumenter. Gjenta denne prosessen med hver eneste fil på Canon DC100 er miniDVD som du vil importere på datasystemet.