Slik holder My Phone Record fra spores

Slik holder My Phone Record fra spores


Forebygging av identitetstyveri og beskyttelse av personvernet er blant de beste grunnene til å hindre sporing av telefonen poster. Utover samtaler, meldinger og personlige kontakter telefonen poster kan også inneholde intime detaljer, fra faktureringsinformasjon og hjemmeadressen til innholdet i personlige samtaler. Opprettholde personvernet ved å sikre at disse telefonen poster forbli innenfor din kontroll.

Bruksanvisning

1 Be om at telefonoperatøren listenummeret ditt som begrenset eller blokkert. Bruk telefoninnstillingene for å skjule din ringer identifikasjon. Besøk telefonoperatørens nettside, ringe kundeservice eller lese telefonbrukerveiledning for å oppdage og angi alternativer for å hindre at telefonnummeret ditt vises på samtalen registreringer av andre.

2 Lås fakturering poster i en sikker arkivskap eller lagringsplass, sikring telefonen fakturaer og ringe poster. Makulere unødvendige regninger å hindre informasjon og identitetstyveri etter at disse regningene er betalt og gamle regninger med jevne mellomrom. Husk at papir regninger vil ofte vise en fullstendig samtale rekord, samt eventuelle meldinger eller databruk.

3 Bytt til elektronisk fakturering. Ta kontakt med din telefonleverandørens kundeservice og gi en e-postadresse. Velg å motta elektroniske uttalelser, regninger og konto korrespondanse. Velge å ikke motta papirkopier av dine kontoopplysninger i posten. Endre e-post passord regelmessig, ved hjelp av en kombinasjon av store og små bokstaver, samt tall for å øke sikkerheten for elektronisk korrespondanse.

4 Oppdatere din personlige informasjon, inkludert nye regningsadresse og sikkerhetsspørsmål, på en jevnlig basis med telefonoperatøren for å hindre uautorisert tilgang til telefonen poster. Oppdater Internet påloggingsinformasjon for din online konto, inkludert brukernavn og passord. Ikke skriv ned eller ta opp denne informasjonen for å hindre uvedkommende i å spore telefonen poster.

Hint

  • Juridiske rådgivere eller telefonoperatøren hvis du er bekymret for at telefonen poster spores uten din tillatelse.