Slik håndterer iPhone bildemapper

Slik håndterer iPhone bildemapper


IPhone Bilder app inneholder alle bildene på din iPhone, enten de ble synkronisert fra datamaskinen eller du tok dem med kameraet. Apple foreløpig ikke tilby verktøy for å administrere mapper for bildene dine på iPhone. Men kan du sette opp en mappestruktur for bildene dine på datamaskinen og deretter synkronisere strukturen til din iPhone. Bilder-programmet viser alle mappene og tilhørende bilder i samme hierarki som du setter dem opp på datamaskinen din.

Bruksanvisning

1 Finn mappen på datamaskinen som du synkroniserer bilder til din iPhone. Hvis du ennå ikke har satt opp bilder til å synkronisere, velge eller opprette en mappe på datamaskinen.

2 Åpne mappen og opprette og navngi nye mapper for hvert album du vil ha i Bilder-appen på din iPhone. Du kan neste mapper i mapper, hvis du vil.

3 Kopier bildene du vil ha i hvert album i det tilsvarende mappen du opprettet. For eksempel, hvis du har opprettet en mappe som heter "Family", kopiere alle familiebilder du vil ha på din iPhone inn i mappen. Kopier Feriebilder til en "ferie" mappe.

4 Fest iPhone USB-kabelen til din iPhone USB-port, og deretter feste den andre enden til USB-porten på datamaskinen.

5 Åpne iTunes.

6 Velg din iPhone i "enheter" -listen i venstre iTunes panel.

7 Velg "Bilder" -menyen øverst i hovedvinduet.

8 Velg «Synkroniser bilder fra", og velg deretter "Velg mappe" fra rullegardinlisten.

9 Finn og velg hovedmappe som inneholder de nye mappene du har opprettet. Klikk på «Velg mappe».

10 Klikk på "Sync". Alle bildene og mappene i at hovedmappen, synkroniseres med iPhone med samme mappestruktur.

11 Administrere mappene på datamaskinen ved å endre navn eller flytte dem i hierarkiet eller endring som bildene skal vises i hver mappe. Når du er ferdig å administrere, klikk på "Sync" for å oppdatere informasjonen på tilkoblede iPhone.

Hint

  • Du kan ikke administrere egne mapper for kamerarullen, som inneholder bilder som du tar med iPhone-kameraet. Du må først laste ned disse bildene til datamaskinen og legge dem til synkroniserte mapper.