Slik gjenoppretter en småbåt Motor

Restaurere gamle påhengsmotorer er ikke bare om å gjenopprette funksjonalitet; det lønner hyllest til vakre industriell design - ofte en hel æra av industriell design. Noen ville vurdere det ferdige produktet en skulptur på en måte Guggenheim museet anerkjente motorsykkelmotorer i sin Art of Motorcycle showet. Gjenopprettingsprosessen er svært lik motorsykler, og mange teknikker kan lånes fra mer populær hobby.

Bruksanvisning

1 Tune motoren. Juster forgasseren, rense luftfilteret og sette tenningstider. Det er viktig å tune motoren først. Det vil gi deg en grunnlinje, så når du vet om noen av restaurerings skritt utilsiktet berørt melodi av motoren.

2 Grundig dokumentere motor med et digitalt kamera. Ta godt fokusert bilder i godt lys, spesielt der det er montering detaljer som rute for en drivstoffslangen eller den måten en fjær festet til forgasseren.

3 Rengjør motoren uttømmende. Bruk lavt flammepunkt motor løsemiddel. Bruke en skvett flaske for å lede det trykksatte strømmen av oppløsningsmiddel for å komme inn i trange steder. Bruk en nylon-stritter deler pensel. Demontere deler som nødvendig.

4 Rengjør motoren igjen med forgasser renere eller løsemiddel som vil fjerne fyringsolje, som må fjernes før maling.

5 Sand områder med skala, flassende maling, rust eller aluminium oksidasjon.

6 Mask motoren og eventuelle deler du har fjernet i forberedelse til maling. Sett fjernet deler på papp. Fullstendig dekke deler ikke å bli malt, som forgasser på de fleste utenbordsmotorer.

7 Velg et høykvalitets marine maling. Vurdere en marine epoxy maling system. Valget vil være svært viktig, som marine motorapplikasjoner er blant de tøffeste miljøer for maling som de er utsatt for raske varmesykluser, vann, salt og annen korrosjon.

8 Spray maling motoren bruker svært lette strøk. Unngå maling buildup og påfølgende løper ved å holde dysen minst en fot bort fra motoren og gjøre raske horisontale spray passerer. La malingen tørke mellom strøkene.

9 Poler malingen med rubbing compound. Bruk en langsom RPM rasping hjulet der det er mulig og hånd buff resten. Følg rubbing compound med en ekstra lag med voks før du setter sammen noen deler du fjernet.

Hint

  • La malingen tørke helt før bruk og eksponering for kjemikalier.
  • Unngå høyhastighets roterende verktøy for polering, som vil overopphetes og smelte maling.