Slik gjenoppretter en Mustang Floor Pan

En av de største svakhetene ved den klassiske Mustang design var cowl ventilen plassert mellom frontruten og panseret. Motordekslet ventilen består av et antall spor utformet for å tillate frisk luft inn i Mustang når ventilen er åpnet fra innsiden av bilen. Hvis cowl blir tett, vil vannet til slutt samle inne i hetten, og det vil rust. Vann vil da passere gjennom rustne cowl og mette teppet som i sin tur ruster gulvet pan. Utskifting gulv panner er tilgjengelige, men gulvet pan kan ofte bli gjenopprettet hvis rust ennå ikke har spist gjennom pannen.

Bruksanvisning

1 Fjerne overflate rust med et slipende materiale, såsom jord glass, tilføres under trykk med en media blaster.

2 Anvende en rust omdannelse kjemisk til hele overflaten av gulv- platen. Merk at noen konverterings kjemikalier blir påført med en sprayboks, mens andre er påført med en pensel. Følg produsentens anvisninger nøye ved bruk av kjemiske. Den kjemiske vil eliminere enhver rust venstre i små groper i metallet.

3 Bruk en rust innkapsling kjemisk på hele overflaten av gulvet pan. I likhet med rust omdannelsen kjemisk, kan innkapslingen kjemiske også påføres med en sprayboks eller med en børste. Den innkapsling kjemiske vil forsegle metallet for å redusere sjansene for rust tilbake.

4 Påfør en topcoat av maling sammen med bunnplaten etter rust innkapsling kjemiske har tørket. Den topcoat gir et ekstra lag med beskyttelse mot rust.