Slik fjerner Vinyl Auto Lette

Vinyl lette --- ofte brukes på skilt, vinduer og biler --- har en langvarig selvklebende bakside du fortsatt kan ta og gjøre hvis du ikke har tid til å male et skilt eller bilen. Jo lenger vinyl bokstaver forblir fast i en stilling, jo vanskeligere man finne det å fjerne. Mens du fjerner vinyl, kan det også sprekke og flasse --- ikke et problem hvis du ikke har tenkt å bruke den på en annen overflate.

Bruksanvisning

De fleste overflater

1 Varme overflaten på hvilke vinyl- er fastlåst med en varmepistol. Oppvarming av overflata vil bidra til å smelte og mykne adhesivet på baksiden av vinylbelegg.

2 Skrape vinyl med en plast nal, starter på kantene. Du må kanskje bruke mer varme og fortsette skraping.

3 Vask området med såpe og vann for å fjerne eventuelle rester av lim fast til bilen din.

4 Tørk området med alkohol for å fjerne klebemiddel kan du ikke se. Hvis limet er fortsatt på bilen og du forsøker å ta i bruk ny vinyl lettering, vil det ikke ligge flatt på overflaten. Alkohol bryter opp de små bitene av klebemiddel som kan forbli.

glassflater

5 Skrap ved klebemiddel på en glassoverflate med et barberblad. Ikke bruk en barberhøvel på malte områder av bilen, da det kan skade lakken. Hold bladet i en liten vinkel for å unngå å kutte i glasset. Bruk kanten av høvelen å komme under bokstavene.

6 Skrelle lette unna. Høvelen vil løfte opp kantene, og du kan ta på kantene med hendene for å skrelle lette unna. Trekk sakte for å unngå å bryte hvis mulig. Hvis det bryter, må du skrape på hver enkelt stykke vinyl.

7 Vask med såpe og vann for å se etter eventuelle gjenværende biter av vinyl igjen på vindusflaten.

8 Tørk av glasset med alkohol og en klut for å fjerne eventuelle gjenværende biter av limet du kan ha gått glipp.