Slik fjerner vindusvisker armene på 1994 S10 Pick Up

Viskerbladet dateres tilbake til Mary Anderson oppfinnelse av håndbetjent vindusvisker i 1905. Selv om teknologien har endret seg drastisk i tiårene etter viskeren oppfinnelse, forblir den grunnleggende ideen den samme: En gummi nal, festet til en arm, våtservietter vann fra frontruten. 1994 S-10, akkurat som de fleste moderne biler, kom med to viskerarmer. Ved å fjerne disse armer, er det viktig å lage et referansemerke for å lette innretting fremgangsmåte ved installasjon.

Bruksanvisning

fjerning

1 Plasser en stripe av malerens maskeringstape på frontruten under stedet der viskerbladet gummi del kontakter i frontruten. Tegn en referanselinje på båndet der viskerbladet sett. Dette hjelper deg justere viskerarmen.

2 Trace viskerarmen til du kommer til enden nærmest frontruten dekslet. Trekk oppover på plastlokket som ligger på enden av viskerarmen, utsette festemutteren under den. Fjern denne låsemutter med en skralle og socket, mens du holder viskerarmen fortsatt, for hånd.

3 Trekk viskerarmen oppover med en liten wiggling bevegelse for å fjerne den fra visker sammenhengen drivakselen og på S-10.

4 Gjenta trinn 1 til 3 for å fjerne den andre viskerarmen.

Overføre Wiper Blade

5 Trykk og hold inne låseknappen på viskerbladklemmen i sentrum av viskerbladet rammen, og trekk viskerbladet mot den åpne enden av viskerarmen kroken.

6 Linje opp viskerbladklemmen med den åpne side av det nye viskerarmen krok, med den buede del av klemmen som vender mot kroken.

7 Skyv viskerbladet mot viskerarmen kroken til festene klikker på plass.

8 Gjenta trinn 1 til 3 for å overføre bladet til den andre viskerarmen.

Installasjon

9 Sett opp viskerarmen på visker sammenhengen drivakselen løst og stille opp viskerbladet med referansemerket gjort på maskeringstapen. Det er en liten toleranse, slik at så lenge bladet er innenfor en ¼-tommers av referansemerket, er det greit.

10 Trykk på viskerarmen nedover på visker sammenhengen drivakselen til den sitter på akselen. Du må kanskje vri armen opp eller litt ned for å stille opp rillene på drivakselen med pigger på viskerarmen.

11 Stram opp viskerarmen-festemutteren og stram det til 17 fot-pounds med en momentnøkkel og socket mens du holder viskerarmen fortsatt.

12 Drei dekselet på enden av viskerarmen nedover og trykk den på plass over viskerarmen-holdemutteren til er smekker på plass. Fjern malerens maskeringstape fra vindusviskeren.

1. 3 Gjenta trinn 1 til 4 for å installere den andre viskerarmen.