Slik fjerner Vindu sveiven i en 1999 Toyota Corolla

The 1999 Toyota Corolla leveres som standard med manuell (roll-up) vinduer; elektriske vinduer er valgfrie. Hvis du trenger å fjerne bilen dør panel, må du først fjerne vindussveiv. Et spesialverktøy er nødvendig for å gjøre dette. Vinduet sveiven er knipset på med en liten metallklips, noen ganger kalt en "C" klipp på grunn av sin form.

Bruksanvisning

1 Kjøp et vindu sveiv verktøy fra en auto deler butikken. Du kan også bestille en online. Verktøyet bør ikke koste deg mer enn $ 10.

2 Grab Corolla vindu sveiv av knotten du bruker til å rulle ned vinduet. Trekk denne delen av sveiven bort fra døren. Bak, mellom dørpanelet og kranken, vil du se en liten pakning. Sett inn verktøyet i mellom sveiv og pakningen. Sett den på siden knotten stikker fra.

3 Skyve verktøyet forsiktig mens de fortsatt trekker i håndtaket. Du vil høre en knipser lyd som klippet spretter ut.

4 Trekk vinduet sveiven rett fra døren panel.

Hint

  • Hvis du ikke kan skaffe de riktige verktøyet, kan du prøve spratt ut "C" klipp ved å sette inn kanten av en hånd håndkle mellom pakningen og sveiven. Forsiktig jobbe håndkle og tilbake til pop klipp gratis. Du kan også være i stand til å bøye en binders og bruke den til å presse klippet ut. Den foretrukne fremgangsmåte er å bruke de riktige verktøyet.