Slik fjerner tennplugg ledninger fra en 2003 Chevy Silverado

Tennplugg ledninger på 2003 Chevy Silverado gi elektrisk ladning for å fyre av tennplugger. Når tennplugger brann, de antennes bensin som gjør at motoren å kjøre. Som med de fleste delene i en bil, tennplugg ledninger må skiftes for å holde motoren i gang ved høy effektivitet. I motsetning til enkelte andre bildeler, kan du fjerne tennplugg ledninger selv og spare penger det ville kreve å ha en mekaniker erstatte ledningene.

Bruksanvisning

1 La bilen motoren avkjøles før du fjerner tennplugg ledninger.

2 Finn tennplugg ledninger under panseret på Chevy Silverado. Tennplugg ledninger er laget av tykk gummi, har en støvel på slutten og løp fra motoren til coilen.

3 Legg et stykke tape nær hver tennplugg og skrive et annet nummer på hvert stykke tape. Du vil ende opp med enten seks eller åtte tall når du er ferdig.

4 Følge hver ledning til tennspolen og skrive det samme nummer for hver ledning på et stykke tape. Det er viktig at tennspolen er riktig koblet til tennpluggene, eller vil du oppleve problemer med bilen. Ved å nummerere tennplugger og tennspolen, vil du sikre riktig tilkobling.

5 Ta notater om hvordan ledningene føres gjennom motoren. Dette vil gjøre det lettere å rute ledninger når du setter dem.

6 Fjern tennplugg ledninger fra tennpluggene ved å ta tak støvelen, vri den til venstre eller høyre og trekke opp.

7 Trekk alle de ledninger av tennspolen ved hjelp av prosessen beskrevet i trinn 6.