Slik fjerner tenningsbryteren Fra en Buick Rendezvous

Slik fjerner tenningsbryteren Fra en Buick Rendezvous


Tenningsbryteren på Buick Rendezvous gir beskyttelse mot tyveri for SUV så vel som signaliserer at motoren skal starte. Etter tusenvis av starter over levetiden av kjøretøyet, tenningslåsen til slutt kan slites ned til du ikke vil være i stand til å starte SUV. Fikse problemet kan være så enkelt som å installere en ny tenningslåsen på rattstammen, som skal ta mellom 30 minutter og en time å gjennomføre.

Bruksanvisning

1 Koble den negative polen på batteriet ved hjelp av en fastnøkkel. La Rendezvous til å sitte i 30 minutter, slik at kollisjonsputen systemet til å slippe ut før du fortsetter fremover.

2 Fjern rattstammen dekselet fra rattstammen ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Trekk den fra hverandre for å avsløre bryteren. Løft tyveri avskrekkende modulen plassert rundt tenningen av bryteren og sett den til side.

3 Finn de to hvite tappene under tenningslåsen. Trykk ned begge kategoriene ved hjelp av flat-head skrutrekker. Skyv bryteren nedover mot gulvbordet. Trekk ut bryteren fra kolonne ledninger på.