Slik fjerner sur nedbør Flekker

Slik fjerner sur nedbør Flekker


Sur nedbør vil spise unna på bilens lakk, polsk og ferdig hvis du ikke avhjelpe situasjonen på en jevnlig basis. Hvis bilen din generelt er beskyttet i garasjen, så kan det bare være nødvendig å utføre denne oppgaven en gang eller to ganger i året. Men hvis du bor i et område hvor sur nedbør er et problem, og du kan ikke lagre bilen under tak, så du bør behandle sur nedbør flekker så snart de dukker opp, og også bruke denne behandlingen teknikken for å hindre nye flekker.

Bruksanvisning

1 Vask bilen grundig. Bruk rikelig med såpe og myke, bomull rengjøringskluter. Pass på at all smuss og skitt er ut av bilen, slik at du kan lettere stikkproblemområder.

2 Tørk av bilen. Bruk rene, tørre kluter for å fjerne all fuktighet. Du ønsker kanskje å la bilen stå i 45 minutter eller så etter tørking for å sikre at det er helt tørt.

3 Voks bilen. Vanligvis vil dette innebære bruk av voks med en ren, tørr klut, deretter rasping av overflødig voks etter en produsent-spesifisert tidsperiode. Bruk sterkt press og sirkulære bevegelser for å gjøre bilen din skinne.

4 Inspisere bilen for sur nedbør flekker. I mange tilfeller vil vasking og voksing har fjernet mindre flekker og sur nedbør relaterte spørsmål fra mål.

5 Unn rester sur nedbør flekker med bilindustrien glasur. Dette er en polsk som vil fylle og fjerne etsing og skrape forårsaket av sur nedbør. Gni på glasuren med en ren bomullsklut. Du må bruke moderat trykk for å jobbe glasur inn i overflaten av bilen til du ser bare en lett dis. Buff denne dis bort, og dine sur nedbør flekker bør være borte fra visningen.

Hint

  • Vask alltid, voks og polere bilen i skyggen.