Slik fjerner sur nedbør flekker fra utvendig maling av en svart bil

Slik fjerner sur nedbør flekker fra utvendig maling av en svart bil


Fra Batmobilen til Bandit bilen, ingen auto fargen ser mer elegant, glattere eller blankere enn svart. Dessverre kommer coolness til en pris. Svart maling er spesielt utsatt for sur nedbør flekker, ifølge Environmental Protection Agency. Forebygging av hyppig vask og innendørs lagring er den beste løsningen. Men hvis sur nedbør plassene er allerede marring din svart utvendig maling, detaljering leire kan redusere deres alvorlighetsgrad. Mens de fleste såper og polerer fjerne rusk fra overflaten av klarlakk, leire trenger de beste lagene for å fjerne vanskelige flekker.

Bruksanvisning

1 Vask bilen din for å fjerne enhver overflate rusk. Mål opp riktig mengde bil såpe i en bøtte, og tilsett vann. Påfør såpevann med en myk svamp eller børste til områder av noen få kvadrat av gangen, skyll og tørk med microfiber kluter. Fortsette inntil hele bilen vaskes og tørkes.

2 Elt en bar detaljering leire nesten som en ball av deig, bruker press fra begge tomlene til å varme og myke linjen til den blir fleksibel nok til å rulle langs overflaten av kjøretøyet. Flate leire inn i en plate-lignende form.

3 Spray smøremiddel som fulgte med leire bar kit rikelig over ca ett kvadrat foten av bilen. Tenk å parkere bilen i skyggen hvis det er meget solrik utenfor for å redusere smøremiddel fordampning. Leire er mildt slipemiddel, og smøremiddel er ment å beskytte lakken mot riper og slitasje.

4 Gni leire over smurt området, ved hjelp av fingertuppene til å søke middels trykk. Prøver å skyve ned hardt nok til å holde leire i konstant kontakt med overflaten, men uten skraping. Hold deg i bevegelse leire frem og tilbake til overflaten føles helt glatt. Hvis malingen begynner å tørke ut, bruke mer smøremiddel.

5 Arbeid i små områder før bilen er ferdig. Som du går, plukke ut noen store biter av rusk fra baren, eller rulle skitne leire overflaten innover og re-flate, slik at du har en frisk overflate.

6 Vask og tørk bilen igjen. Påfør et beskyttende voks eller tetningsmasse til svart maling.

Hint

  • Vurdere å kutte leire bar i to eller flere stykker med et verktøy kniv. På den måten, hvis en brikke faller på bakken og blir for skittent å bruke, vil du fortsatt ha en frisk bar.
  • De lengre sur nedbør flekker er igjen på utvendig maling, jo mer sannsynlig er det å farge permanent. Vask bilen din hver gang det regner for å unngå flekker fra etsing for dypt inn i lakken.