Slik fjerner sur nedbør flekker fra Utvendig Car Paint

Slik fjerner sur nedbør flekker fra Utvendig Car Paint


Ikke du elsker glansen av en ny bil? Du får det fordi bilen ble nylig malt og pusset med en maling-skinne behandler; på toppen av alt dette, ble bilen mest sannsynlig nylig vokset. Som et kjøretøy aldre, begynner sin glans å gå bort, spesielt på grunn av feilaktig rengjøring, voksing og sur nedbør. Med disse enkle trinn, kan du reversere effektene av sur nedbør og ha bilen skinner igjen.

Bruksanvisning

1 Bland Multi-Clean alkalisk universalrengjøringsmiddel med vann, ifølge en 10-til-en-forhold. Vask bilen grundig med en svamp og all-purpose renere. Slangen av bilen med vann.

2 Påfør bil polish til en fuktig svamp. Polsk i en sirkulær bevegelse, som dekker hele overflaten av bilen og spesielt flekker som har blitt skadet av sur nedbør flekker. Slangen av bilen og tørk av med håndklær.

3 Parker bilen i et skyggefullt område. Fukt et håndkle med vann og begynne å bruke bilen voks i en sirkulær bevegelse.

4 La voksen tørke litt. En god tommelfingerregel er å gjøre den ene siden av bilen på en gang og begynner å fjerne voksen der du startet voksing på hver side. Bruk en ny, tørt håndkle til sirkulært buff og tørke voksen av bilen.

5 Leie eller kjøpe en luft eller elektrisk buffer. Koble et mykt skum bil-poleringspute til buffer. Slå på buffer og, med sirkulære bevegelser, buff hele bilen igjen med bare poleringspute.

Hint

  • Husk å rense ut all voks; selv voksen som kommer inn bilen skjøter og sprekker skal gnis og skrapt bort completely.Try å voks bilen minst en gang hver 3. måned. Wax fungerer som et vannavvisende og ikke la sur nedbør tørke på bilen og flekken det.