Slik fjerner Stock Radio for en S10

Slik fjerner Stock Radio for en S10


Chevy S10 ble produsert i 23 år, før endelig blir erstattet av Chevy Colorado etter 2003 årsmodell. Aksjen radio på både første- og tredje generasjons modell er montert på dashbordet med typiske bolt-skruer. På begge modellene, må du fjerne en del av dashbordet for å få tilgang til dem. Selv om dette høres vanskelig, det er en ganske grei oppgave som bør ta mindre enn 30 minutter.

Bruksanvisning

1998-2003 S10

1 Løsne mutteren på den negative batterikabelen med en tang. Løft kabelen bort fra batteriet innlegget. Flytt den til side for å unngå utilsiktet kontakt med innlegget. Dette vil hindre sjokk; det sikrer din sikkerhet.

2 Fjern de to boltskruene på begge sider av den nedre rattstammen. Bruk en pipenøkkel eller en stor stjerneskrutrekker.

3 Ta tak i øvre kant på venstre side av nedre rattstammen. Trekk den godt ned for å frigjøre den. Det er ikke nødvendig å fjerne det, bare for å senke det. Bak det finner du en ekstra bolt-skrue. Fjern dette.

4 Fjern bolten-skruen fra speedometer klyngen. Bolten er montert direkte over RPM måleren.

5 Ta tak i instrumentpanelet med begge hender. En hånd bør være over speedometer klyngen; den andre bør være over radio. Få et fast grep på panelet og trekk den bakover. Dette gir deg tilgang til radio bolter. Fjern de to bolt-skruene og skyv radioen ut. Trekk de to tilkoblinger på baksiden.

1986-1994 S10

6 Løsne mutteren på den negative batterikabelen med en tang. Løft kabelen bort fra batteriet innlegget. Flytt den til side for å unngå utilsiktet kontakt med innlegget. Dette vil hindre sjokk; det sikrer din sikkerhet.

7 Åpne askebegeret under lager radio. I venstre hjørne av askebeger rommet, vil du se en Phillips skrue. Fjern det.

8 Åpne hanskerommet. Fjern de to Phillips skruene fra venstre side av hanskerommet. Disse skruene feste panelet rundt lager radio.

9 Ta tak i instrumentpanelet rundt radioen. Trekk det kraftig til løsne det og få tilgang til radio. Fjern de to 7 mm bolt-skruer fra radioen. Trekk radioen ut. Trekk tilkoblingene bak det.

Hint

  • S10 hadde to "enkle" biler: GMC Sonoma og Isuzu Hombre. Radiofremgangsmåten for fjerning er det samme for hvert kjøretøy.